• 瀏覽: 35,618
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 烏鴉白色2021 於 2022-12-3 17:14 發表
貨同錢又唔係店員,唔知個賊有無槍,如果有人干預個賊開槍對店員同顧客無好處
店員應該係跟指引,拍低claim保險。
因任何反抗都可能會引起員工及客人唔同種類意外。

引用:
原帖由 土星省 於 2022-12-3 17:15 發表
美國隊長,超人, 蝙蝠俠。。。。呢🤪🤪
乜佢哋唔係在香港咩?港暴時有出現過

引用:
原帖由 烏鴉白色2021 於 2022-12-3 17:14 發表
貨同錢又唔係店員,唔知個賊有無槍,如果有人干預個賊開槍對店員同顧客無好處
但上邊班小粉紅起哂機喎。

下次小心

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-12-3 17:19 發表
美國佬喜歡免費自由任攞任偷任搶, 真係唔好阻礙牠們啊...
香港鐘錶鋪比賊人打劫,有冇店員上前肉博?

慳返買槍買子彈錢就有收穫
幾和平

人地有擺低錢架

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-12-3 18:56 發表

有人咁睇,不過嚴格來講,史丹福大學位於史丹福市,佢嘅官方網頁嘅地址係咁寫:

Office of Undergraduate Admission
Stanford University
Montag Hall
355 Galvez Street
Stanford, CA 94305-6106

來源:https://admission.stanford.edu/contact-us/index.html
我以前公司就係Palo Alto, 我成日係Stanford 對面街間Stanford bookstore 買書

wiki 甘樣介召 Palo Alto, California
The city was established in 1894 by the American industrialist Leland Stanford when he founded Stanford University in memory of his son, Leland Stanford Jr. Palo Alto includes portions of Stanford University and borders East Palo Alto, Mountain View, Los Altos, Los Altos Hills, Stanford, Portola Valley, and Menlo Park.

史丹福大學 campus好鬼大 又有Linear Accelerator 係第二個市有campus唔出奇

美國夢就係咁美好

引用:
原帖由 Yuyuchai 於 2022-12-3 18:52 發表
政府有政府搶,民眾有民眾搶,正常

共富

買曬保險任搶

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-3 16:17 發表
美國加州帕洛阿爾托的蘋果旗艦店上月25日遭到兩名蒙面匪徒光天化日下洗劫,搶走多部手機等產品,店內損失高達3.5萬美元(約...

加州打劫合法化原來是真的 ...
各取所需,唔叫打劫。
有黑人的地方就有零元購。

引用:
原帖由 4player 於 2022-12-3 19:13 發表

乜佢哋唔係在香港咩?港暴時有出現過
走失哂🤣

引用:
原帖由 土星省 於 2022-12-3 17:15 發表
美國隊長,超人, 蝙蝠俠。。。。呢🤪🤪
全部去哂食物銀行排隊呀!無辦法喇!今時今日美國佬攪成咁,自己攞嚟!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]