• 瀏覽: 35,664
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+6
民主自由零蚊購就係爽

零元購啫, 大驚小怪

怕條L咩!蘋果軍工轉頭去敍利亞偷2車石油都番泥喇!

自由代價🤭

呢啲就係聞煮豉油嘅行為

呢個就係黃人眼中嘅烏托邦, 所有嘢都可以免費隨手攞到。

民主老笠

蘋果店唔係劫生果

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-3 16:17 發表
美國加州帕洛阿爾托的蘋果旗艦店上月25日遭到兩名蒙面匪徒光天化日下洗劫,搶走多部手機等產品,店內損失高達3.5萬美元(約...

加州打劫合法化原來是真的 ...
上樑不正下樑歪,美國政府可以隨時打劫搶掠其他國家,民主嘅美國人點解唔可以打劫搶掠?

引用:
原帖由 土星省 於 2022-12-3 17:15 發表
美國隊長,超人, 蝙蝠俠。。。。呢🤪🤪
係荷李活拍緊戲!!!

唔係好似納粹英咁咩!
打劫一兩個電話搶下錢,蒙住面無證據,警察不受理,受害者亦不得追訴!
即係有打劫自由而且合法化,自己帶武器隨時搏火保護自己財物囉!
條法例擺明睇住你班中國豬來立法的,就係睇死你地有錢比人搶又唔敢反抗,擺到明立法襟住你地離搶!
吹咩自由民主係要輕生班傻仔!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-3 16:17 發表
美國加州帕洛阿爾托的蘋果旗艦店上月25日遭到兩名蒙面匪徒光天化日下洗劫,搶走多部手機等產品,店內損失高達3.5萬美元(約...

美國非常民主,
人民有打劫自由!
難怪成為黃畜黑暴聖地

一睇雙手膚色;黑命貴 

引用:

黑鬼麻鬼煩

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-12-3 17:19 發表
美國佬喜歡免費自由任攞任偷任搶, 真係唔好阻礙牠們啊...
唔好忘記老美個個有槍,有時一個錯誤決定,隨時無命

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]