• 瀏覽: 71,461
  • 回覆: 583
+7
引用:
原帖由 lostboyz 於 2022-12-3 12:27 發表
再有國際體育比賽播錯香港所屬的中國國歌。正在中東阿聯酋杜拜舉行的2022亞洲經典健力錦標賽(Asian Classic Powerlifting Championship 2022),

即係成個管體育運動嘅部門都有問題.

播錯即刻可以播返正常國歌?咁快可以恢復正常?咪即話比人知係刻意播錯,將原版本放在旁。

一個專業嘅show後台工作人員用好時間去準備,啲鋪排同音樂準備好哂,即係話依班人擺明播出嚟

第2 次唔完整係補番錯個十幾秒?_?

屌佢老味,又唔見美澳日英播錯歌,次次都係香港?次次都榮肛?唔L播生日歌?

引用:
原帖由 一風堂 於 2022-12-3 13:01 發表
屌佢老味,又唔見美澳日英播錯歌,次次都係香港?次次都榮肛?唔L播生日歌?
或者係君之代

以後會不斷有人叫停願榮光。T
榮光、黑暴...T!榮光、黑暴...T!榮光、黑暴...T!
T T T T T T T
不斷提醒大家,應該停止黑暴了。

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-12-3 12:41 發表
仲未宣布停飛杜拜航班同關閉杜拜駐港領事館,廢到無倫
上次欖球又係杜拜
今次又係杜拜
分明中東佬玩野
一於出兵剷平杜拜

禁止中國香港運動員往外比賽一年, 敵對勢力咪無位入囉~

以後國歌唔用播帶,要運動員清唱,睇吓你地邊個現場夠膽唱榮肛?

大會一開始播港獨歌
運動員隨即表示播錯歌
然後大會即時播返國歌
即係大會開始就知要播邊首

又話帶左港奧委會的國旗國歌工具包去?

如果事前有交俾大會, 咁就係玩野啦

引用:
原帖由 AZ97 於 2022-12-3 12:32 發表

無人注意了,因為狼來了故事。🤗
其實第一單已經覺得無聊冇理。😑

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2022-12-3 12:48 發表
體育界仲有乜嘢講?

無諗過中國香港可以攞冠軍,所以無準備?
有可能架;鬼知中國香港隊, 忽然禁猛咩?!

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-12-3 13:03 發表

或者係君之代
https://www.youtube.com/watch?v=r7n1KgD04JI

播哩首得唔得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]