• 瀏覽: 4,409
  • 回覆: 41
+10
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-12-3 11:04 發表

乜撚野免疫牆?睇過!
嘩屌,香港九成幾人打兩針,八成幾人打三針四針,五針都嚟緊。
我哋嘅專家就同我哋講,市民嘅免疫力正在減退,未來準備會有一波高峰出現……
醫管局嘅主席就同我哋講,我哋又要壓縮非緊急醫療服務……
我哋醫學院嘅教授同我哋講,五成小朋友出現學習困難……
如果大陸躺了,只能說明佢哋實踐習近平喺二零零五年發表嘅與民眾一起跳火坑理論,世上再無淨土。
香港藍色曱甴堅韌性強,服從性高,應該要加以繁殖一胎十件

引用:
原帖由 超級怪天才 於 2022-12-3 11:15 發表

大陸絕對係民主國家,香港拍馬都追唔上
大陸係“國家“”?

那個“大陸“”

世界上有叫“大陸”的國家咩??

智商堪憂阿!!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-12-3 11:04 發表

乜撚野免疫牆?睇過!
嘩屌,香港九成幾人打兩針,八成幾人打三針四針,五針都嚟緊。
我哋嘅專家就同我哋講,市民嘅免疫力正在減退,未來準備會有一波高峰出現……
醫管局嘅主席就同我哋講,我哋又要壓縮非緊急醫療服務……
我哋醫學院嘅教授同我哋講,五成小朋友出現學習困難……
如果大陸躺了,只能說明佢哋實踐習近平喺二零零五年發表嘅與民眾一起跳火坑理論,世上再無淨土。
想唔同你解釋,不過今次免費教你,免疫墻不是個個免疫,而係好似感冒咁不會大多數人都感染,香港七百幾萬人口,就算每日-萬中招,也只是七百分之'未至於十分之'而且好多並冇發病,重症更少,明未?

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-12-3 11:25 發表

想唔同你解釋,不過今次免費教你,免疫墻不是個個免疫,而係好似感冒咁不會大多數人都感染,香港七百幾萬人口,就算每日-萬中招,也只是七百分之'未至於十分之'而且好多並冇發病,重症更少,明未?
但我識身邊人,已經有6個中咗。有上報,可能只有十分一;冇上報,可能有十分九。

引用:
原帖由 超級怪天才 於 2022-12-3 10:39 發表
大陸曱甴到處破壞,你阿爺連「暴徒」兩個字都唔敢講出口!
人哋係反政策失衡,香港曱甴係叛國行為,差很遠的😏

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 超級怪天才 於 2022-12-3 11:44 發表

但我識身邊人,已經有6個中咗。有上報,可能只有十分一;冇上報,可能有十分九。
我識十隻藍色曱甴,十隻有九隻都冇上報

但好多地方仲日日係度封 動態清零繼續

引用:
原帖由 冬眠靚樹枝 於 2022-12-3 11:45 發表

人哋係反政策失衡,香港曱甴係叛國行為,差很遠的😏
大陸曱甴反封鎖,香港曱甴反送鐘,咪一樣係反

信號好清晰, 就是開始放寬。 

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-12-3 11:46 發表
堅持L話,動態清O又戰勝,龍門處處係
中國文字,博大精深

引用:
原帖由 超級怪天才 於 2022-12-3 11:53 發表

大陸曱甴反封鎖,香港曱甴反送鐘,咪一樣係反
起碼冇天滅乜乜 尾巾來會帶路呢啲啦😁

正常抗議,有理據,咪放鬆囉。

香港嗰啲,要尾巾 要嬰閣 仲奉東條為神,打得少咗啦😁🤭

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-12-3 11:53 發表
信號好清晰, 就是開始放寬。 
孫子兵法十二詭道--必學!! 流傳2500年

強而避之
【意義】::對強大士氣旺盛的敵人,先避其鋒,待其疲憊,再尋求反擊的機會。
【操作】:故三軍可奪氣,將軍可奪心。是故朝氣銳,晝氣惰,暮氣歸。故善用兵者,避其銳氣,擊其惰歸,此治氣者也。

唔好睇少領導能力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]