• 瀏覽: 12,435
  • 回覆: 108
+6
引用:
原帖由 sam0010 於 2022-12-3 09:40 發表
可以即刻有正確版本播?
難道亞爺用來測試?

以前又唔見有錯,係近月咁多錯?

無心之失?搵鬼信啦!

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-12-3 09:40 發表
可以即刻有正確版本播?
講真佢果個都唔係太正確版本

第一,頭幾粒音無左

第二,播完無停再播,播第二次時中間cut左!

立即取消中國香港地位!
所有香港運動員,需進入中國國家隊!

引用:
原帖由 邦之星星 於 2022-12-3 08:42 發表
國安處快去杜拜拉人
要拉,都拉你哋呢啲黃畜文宣啦!😒
人哋都認錯改返正,可以拉乜?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-3 10:14 發表
又係低級職員犯錯??
犯錯?
我睇法係有班黃人有心挑戰中國底線就真

以後提前叫主辦單位,用返香港領隊親自操作,如果唔批,咁就唔參加比賽算罷,另外以後亦都唔俾佢哋參加香港或大陸舉辦的賽事,睇吓唔會越嚟越少國家,反正現在都乜都政治化,兩極化,冇乜所謂

引用:
原帖由 Minion迷 於 2022-12-3 12:01 發表

邊項活動玩野,政府應該停止資助,直至有人肯篤灰交國安處,法庭審判結案先恢復資助,睇吓班冷氣膠層敢唔敢扮睇唔到
潤雄都好鬼咖

有幾小學雞先會咁無聊做埋呢D On9事。有關機構或運動員做呢D野,往後也唔會話無後果,自找麻煩影響將來真係好愚蠢。

引用:
原帖由 haogaoye 於 2022-12-3 12:48 發表
有幾小學雞先會咁無聊做埋呢D On9事。有關機構或運動員做呢D野,往後也唔會話無後果,自找麻煩影響將來真係好愚蠢。
今次個香港運動員做得正確!

香港選手連煒楨(Susanna Lin)於女子「所有年齡組別及體重級別47公斤」賽事中奪冠,在頒獎禮奏國歌時,大會播放《願榮光歸香港》英語版。連煒楨皺眉大感疑惑,在望向場外一會後,展示「T字」手勢示意叫停,播錯大約16秒。之後全場靜默約1分10秒,才改播《義勇軍進行曲》,奏國歌環節繼續進行,不過未有完整播完就結束。

原文網址: 播錯國歌|杜拜亞洲健力賽又播《願榮光》 港運動員T字手勢叫停 | 香港01 https://www.hk01.com/article/843083?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

引用:
原帖由 haogaoye 於 2022-12-3 12:48 發表
根本只是損人不利己,只會整死運動界。

大會一開始播港獨歌
運動員隨即表示播錯歌
然後大會即時播返國歌
即係大會開始就知要播邊首

超……黃金關係都冇埋,而家更加由得佢死啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]