• 瀏覽: 12,447
  • 回覆: 108
+6
播錯國歌,點解一分鐘後又可以播返正確國歌??

播錯果首國歌,又係自己 download 返黎??

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-12-3 09:11 發表
次次都係呢隻曱甴歌, 你話唔係有曱甴響度搞鬼就搵鬼信.
點解剩係香港成日播錯國歌

引用:
原帖由 deechai 於 2022-12-3 09:12 發表
即係主辦單位,原本已有國歌正本啦。。。
特登播錯,香港代表隊裡面又係有黃人

身為藍絲既我好嬲

香港政府去信投訴啦!班外國人成日玩野!

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-12-3 08:37 發表

裏應外合!

睇返個片段啦!
個球員聽到播鳩歌,係好冷靜!
正式國歌一開始就好清楚係播啱定播錯!
故意畀佢播一段,先循例係咁意做一下T手勢!做一下手勢就完!

即係循例跟下規矩但係我照玩嘢!

我有冇睇錯呀?!!
你政治上腦?又想批鬥個運動員,你可以為香港攞到半個獎咩?

係咪果D比賽主辦單位又係google search keyword"香港國歌"呀?上次話google search到呢首黑暴歌…
其實係咪一開始要嚴正比首岩既國歌個主辦單位呢…?

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-12-3 09:11 發表
次次都係呢隻曱甴歌, 你話唔係有曱甴響度搞鬼就搵鬼信.
絕對係一連串小動作,冇理由接二連三。

一錯再錯係不可原諒的,必須查根究底,找出幕後黑手才可解決問題

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-3 10:24 發表

點解剩係香港成日播錯國歌
實際上香港無一首香港國歌。但係19年事件上網後,
Google search "香港" "國歌"。就會搜出19年事件同榮光....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]