• 瀏覽: 27,317
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
+3
何文田區一名32歲中學數學科男教師,疑在補課期間觸碰女學生的胸部,涉嫌非禮被捕。消息指,有女學生被非禮後向校長舉報,校長向學生了解情況,揭發共有4名受害人(16至18歲),全是中五生,於是報警處理。據知,男教師得知校方報警後,即時辭職。西九龍總區重案組接手調查,昨晨(1日)到男教師位於將軍澳的住所,將其拘捕。
據了解,涉事男教師於2021年9月起該校任教,今年是第二個學年,他今個學年開補課班,疑在小班教學期間非禮女學生,有女生被非禮多達5至6次。
警方表示,11月28日接獲一學校報案,指4名16至18歲的女童及女子早前懷疑被人非禮。

5P班小班教學,上體育堂教手球

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/842863/何文田32歲中學男老師-涉補課期間非禮4女學生被捕

嘩屌,想知邊間,我女係呢個校網...

又傾唔掂數俾港女屈?

何文田區算唔算名校網

正確嘅揸波手法

附件

d60_handball07_akihiro_yoshida.jpg(22.13 KB)

敎畜識食

上實體課嘅好處

教畜!

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2022-12-2 22:33 發表
敎畜識食
近水樓台…

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-12-2 22:25 發表
何文田區一名32歲中學數學科男教師,疑在補課期間觸碰女學生的胸部,涉嫌非禮被捕。消息指,有女學生被非禮後向校長舉報,校長向學生了解情況,揭發共有4名受害人(16至18歲),全是中五生,於是報警處理。據知,男教師得知校方報警後,即時辭職。西九龍總區重案組接手調查,昨晨(1日)到男教師位於將軍澳的住所,將其拘捕。
據了解,涉事男教師於2021年9月起該校任教,今年是第二個學年,他今個學年開補課班,疑 ...
又係黑暴教畜. 以為重係2019年咩

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-12-2 22:59 發表

近水樓台…
如果可以想做就做... 幾好

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-12-2 22:59 發表

近水樓台…
先揸波

十幾歲又真係好可愛既

引用:
原帖由 DZDD 於 2022-12-2 23:20 發表

又係黑暴教畜. 以為重係2019年咩
教育局話性罪行 唔會阻礙教席
吹脹

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]