• 瀏覽: 4,662
  • 回覆: 20
+2
34歲女護士於今年初,在社區疫苗接種中心假裝替6名市民接種疫苗,以獲得疫苗接種記錄,她今午在觀塘裁判法院判囚6個月,另外,案中其中2...

呢啲害群之馬必需釘牌

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2390108/即時-港聞-為6人-扮打針-以助獲疫苗接種記錄-女護士判囚6個月

提示: 違規內容已被屏蔽
壞腦黑護係咎由自取抵鳩死,

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-2 18:29 發表
無 收 利 益 , 純 出 於 好 心

佢 都 算 希 生 大 了 

Respect
係  犧  牲  唔  係  希  生 , 你  寫  錯  字  了

D人咁雙重標準既,疫苗唔肯打,但係肉毒桿菌毒素...美容針..瘦面針...打到出晒事,就愛靚唔愛命就得既

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-12-2 18:27 發表
34歲女護士於今年初,在社區疫苗接種中心假裝替6名市民接種疫苗,以獲得疫苗接種記錄,她今午在觀塘裁判法院判囚6個月,另外,案中其中2...

打枝咁嘅垃圾針,攪到咁多人犯法。目的是拿回被剝奪自由。

引用:
原帖由 moyy 於 2022-12-2 18:34 發表
壞腦黑護係咎由自取抵鳩死,
頭先睇電視新聞講佢嘅求情理由.......家庭經濟支柱,佢老母有病,兩個仔其中一個係特殊兒童

理由真係 行貨兼 Onx

判決合理, 咎由自取 

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2022-12-2 18:59 發表

你呢啲畜牲又自以為”違法達義”

唔見你一排去咗坐監

引用:
原帖由 marykiki 於 2022-12-2 18:53 發表
D人咁雙重標準既,疫苗唔肯打,但係肉毒桿菌毒素...美容針..瘦面針...打到出晒事,就愛靚唔愛命就得既
女人愛靚唔愛命是常識吧

人渣

Congrats 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-2 18:29 發表

Respect
其實你知唔知咩事?因為政治可以犯法?做行騙缺德既事? 護士係專業播!

其實你知唔知佢犯咩罪?
我睇完 第一:偽造文件; 第二: 串謀及明知情況下協助他人行騙; 第三: 違法醫護專業操守做假醫療記錄

引用:

Respect
中文唔識,懶係加個英文單字,同一個臭罌!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]