• 瀏覽: 45,662
  • 回覆: 366
+64
中國多地民眾近日不滿新冠防疫措施過嚴,上街示威,備受外界關注。美國42名跨黨派參議員周四(1日)去信中國駐美大使秦剛,警...

美國人又天真、又自大,
竟然會去警告一個同佢無乜偈傾嘅人

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 1202_00992_001.html

老美又干預別國內政

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-12-2 12:27 發表
中國多地民眾近日不滿新冠防疫措施過嚴,上街示威,備受外界關注。美國42名跨黨派參議員周四(1日)去信中國駐美大使秦剛,警...

美國人又天真、又自大, ...
咁講法係唔係佢哋有份資助內地示威架

係帝國亂槍掃射疑犯係可以接受

尾國參議員出信,顯示內地顏色革命會開始用暴力?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-12-2 12:27 發表

明顯鬼佬糸中國攪事,一定要嚴查

呢招美國一直對多個國家都係咁, 即係佢講左, 你真做, 佢就大肆舖張又制裁又點咁, 你根本冇諗過做, 就講到好似自己好POWER, 一句說話你就淆哂底咁

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-12-2 12:34 發表

香港就九成有美國手影

憑甚麼警告別人

佢老美對中國政府有甚麼影響力

美國警察,真係好善良架,學下啦。。。🤭

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-12-2 12:34 發表

糸,大陸中共又比美入到位煽動,下次推翻中共作準備

又系尾國攪鬼

引用:

自己國會和平示威嘅時候開槍殺人都無問題,中國做乜都係錯?

咁快唔記得國會山莊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]