• 瀏覽: 45,808
  • 回覆: 366
+64
希望美國(尤其是衝入國會個班)同埋英國唔好暴力對待示威者!!

我都有去信叫貝落茜唔好打咁多Botox!

一班尾國戲子佬狗吠,直接不理啦,以免浪費自己寶貴時間。

大陸呢次有藉口反擊,一於發信畀美國警告唔好再殺害敍利亞人民,唔好再駐軍伊拉克,唔好再施行恐怖活動制裁其他國家人民

美國唔好攪啲窮黑人好過啦

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-12-2 12:27 發表
中國多地民眾近日不滿新冠防疫措施過嚴,上街示威,備受外界關注。美國42名跨黨派參議員周四(1日)去信中國駐美大使秦剛,警...

美國人又天真、又自大, ...
老美就係睇死大陸只會為面子對著幹

目的剛剛相反

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-12-2 12:27 發表
中國多地民眾近日不滿新冠防疫措施過嚴,上街示威,備受外界關注。美國42名跨黨派參議員周四(1日)去信中國駐美大使秦剛,警...

雖然明知係無用,但Show仲係要做的,唔係點上新聞出糧

顏色革命?

https://youtu.be/FsnLw4OjlRI

美國佬真係麻L煩,成日對人指手劃腳,又唔佢地聯署比拜老狗,叫美國警察唔好鎮壓美國啲示威。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-12-2 12:54 發表

世界各國,包括中國咁多人爭住移民美國做地底泥?
報告揭中國內地移民破千萬全球第三!去美國最多

【移民/中國國際移民報告2020】移民近年成為熱話,《中國國際移民報告2020》指出,截至2019年,全球累計國際移民達到2.72億人,佔全球人口3.5%。以移民輸出總量計算,中國排世界第三,有1073.23萬人移民,目的地則以美國為主,其次是日本及加拿大。

原文網址: 報告揭中國內地移 ...
一來做間諜,二來放走d垃圾,三來垃圾 廢物禍害美國 四來,慢慢侵占土地,唐人街越來越多 五來,加拿大已經選出華人市長,好快到州啦 六來,吾出去 點搶鬼佬飯碗 搶鬼佬生意 土地啊.......大陸落來香港都係搶d黃絲飯碗啦....公屋都係啦 廢物黃絲唯有去英國
中國人勤奮 遲早合法合理通過努力 遍佈世界

中國人全世界都移民啦,出入自由,周圍去,開放的國家 開放的社會,願意全世界學習.
好似鬼佬封閉到死 乜都以為自己最好 毫無危機感

美國天天都有笑話!川建國之前都說美國天天都被人嘲笑系真架,有自知之明🤣🤣🤣

引用:

擺明班人係美國煽動啦
想剩機搞分裂

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-2 12:37 發表

糸,大陸中共又比美入到位煽動,下次推翻中共作準備
由1949年開始咗冇停過,在你眼中居然係下次,智商😅

咁有無去信英國?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]