• 瀏覽: 62,871
  • 回覆: 219
  • 追帖: 1
+20
在甘肅蘭州,網傳一段「18歲女學生被關方艙後質問工作人員」的錄音,當事女生疑似因核酸檢測沒有確診也被送至方艙醫院,質問工作人員:「我...

我聽人講捉人去隔離係要自費,因此就不幸地變成一門生意,如同大航海時代去非洲捉黑人奴隸咁,唉!

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2389799/

樹大有枯支.

引用:
原帖由 317248118 於 2022-12-2 08:22 發表
在甘肅蘭州,網傳一段「18歲女學生被關方艙後質問工作人員」的錄音,當事女生疑似因核酸檢測沒有確診也被送至方艙醫院,質問工作人員:「我...

我聽人講捉人去隔離係要自費,因此 ...
又係聽人講!或者有可靠消息講!又或者有關人仕講.........

核酸&方艙&大白而家都係外包公司做哂,你話有咩係無可能?
上門做核酸既大白都可以係紅碼....

。其本人也充分認識到了自己過激行為、不實言論造成的危害,深刻認識到自身錯誤,並通過班級微信群進行了道歉。

又係個女仔造謠

我聽講喺英國病左睇急症都話無病床趕你走, 
最後失救而死, 
真係仲慘過畜生~ 

她只是屈服並非道歉

引用:
原帖由 317248118 於 2022-12-2 08:22 發表

我聽人講捉人去隔離係要自費,因此 ...
顏色革命的文宣工作.

18歲先知咩

近期內地突然同一時間在多地發生多宗事故, 是巧合定是預謀?

究其原因就是外部勢力在搞事, 內部人收了錢就積極配合演一場好戲! 擺明就是顏色革命死灰復燃!!!

引用:
原帖由 蘋果清盤完 於 2022-12-2 09:16 發表

又係聽人講!或者有可靠消息講!又或者有關人仕講.........
一個地鐡站可以死幾千人,世上還有乜野唔可能??

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-12-2 09:38 發表

顏色革命的文宣工作.

生活係大陸就認命啦成日咁威講14億人,唔通個個當寶咩,量多就當草架啦

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-12-2 09:50 發表

一個地鐡站可以死幾千人,世上還有乜野唔可能??
一個地鐡站可以死幾千萬人會唔會震撼D????

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]