• 瀏覽: 19,546
  • 回覆: 122
+9
引用:
原帖由 ~!!~ 於 2022-12-1 12:55 發表
綠營傳媒唔敢報導
真係無報喎

點可以接受到㗎,可憐嘅台灣人。

引用:
原帖由 wkngtw 於 2022-12-1 13:09 發表
即係就算佢要蔡英文幫佢含,甚至姦埋都會冇事?
都要人哋官員肯先得㗎

唔怪得美國佬成日嚇台蛙想派兵進駐,原來有咁好福利。 沖繩美軍犯罪有人嘈,呢處原來係鵪𪂹。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-12-1 12:19 發表
一名赴台交換學生的外籍女學生指控,捷克駐台辦事處經貿組長HORAK MILAN涉嫌在家中強逼口交性侵,台北地檢署調查後發現,台灣與捷克簽訂的友好互惠

冇所謂啦,又唔係蔡英文!

引用:
一名赴台交換學生的外籍女學生指控,捷克駐台辦事處經貿組長HORAK MILAN涉嫌在家中強逼口交性侵,台北地檢署調查後發現,台灣與捷克簽訂的友好互惠

去到鬼島要賣淫無咩好奇怪.
商業糾紛啫

台灣省不嬲都有妓女外交

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 1-12-2022 12:19 發表

捷克係少數對台友好的歐洲國家之一,請勿破壞呢種友好關係
請果位女學生忍辱負重,吞左佢

引用:

即係死鬼佬強姦死鬼妹 .. 

呢班西人自已既事 . 中國人就唔好甘多事啦 ..

可憐又可悲

引用:

菜英文點敢得罪老尾走狗

引用:
原帖由 wkngtw 於 2022-12-1 13:09 發表
即係就算佢要蔡英文幫佢含,甚至姦埋都會冇事?
菜婆自願到痺啦,係通姦,告唔到強姦😁

任姦 咁佢會吾會日日出去搵女姦

嘩…
以後日日姦都合法

引用:
原帖由 平常的人 於 2022-12-1 15:57 發表

冇所謂啦,又唔係蔡英文!
佢就想到流晒口水呀,成日望都望唔到人地邀請她作客.