• 瀏覽: 58,462
  • 回覆: 244
+18
引用:
原帖由 kazaf7 於 2022-12-1 00:27 發表
係要迫人作反先識轉口風,好好問責d地方基層狗官啦
係呀唔關中央事
全部係地方/核酸公司/人民錯

最後又咪共存
全地球無口罩世界盃不知幾開心

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-12-1 00:35 發表

中央政策係及時而出.
奧密克戎咗成年啦,及時。。。後知後覺就有。唔係示威?不知不覺添啦

黑暴黃絲不管大陸做咩都係找位入架啦!!扮晒智者 , 佢地生存唯一意義就是反 , 洗Q同你D黑暴解釋 , 正白痴!!!

中央政府開始從善如流了

香港核酸檢測,強檢和驗汚水呢D擾民傷財過時嘢也應退塲!
戶外強制帶口罩也應取消!
豉勵60歲以上老人家打4針疫苗。

附件

Screenshot_20221129_155437_com.huawei.photos.jpg(251.9 KB)

Screenshot_20221129_155438_com.huawei.photos.jpg(251.9 KB)

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-12-1 00:40 發表

唔見棺材唔流眼淚
台灣疫情每天 不過台媒自由選墿佢報

60歲以上打4針疫苗的死亡率是0.04%
真正的流感化!
老人家應打4針保護自己。

附件

Screenshot_20221201_044425_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(317.59 KB)

Screenshot_20221129_155438_com.huawei.photos.jpg(251.9 KB)

後知後覺
一個沒有先見之明的政府
浪費了不少時間與金錢
受苦的是市民

咖哩佬都唔講疫情喇,大碌撚仲日講夜講,邊個柒d呢?

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-12-1 04:58 發表
後知後覺
一個沒有先見之明的政府
浪費了不少時間與金錢
受苦的是市民
其實由頭到尾都只係一個人堅持凊零、,一個人堅持不斷圍封

其他人只係被逼執行

而家知道再堅持就會影響地位,先至轉個方式放寬

快啲通關

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-12-1 00:35 發表

中央政策係及時而出.
晨L早轉弱啦,及時而出都嗡得出

第一視覺:阿爺唔能夠與時並進。
第二視覺:__迫民反。
第三視覺:阿爺回應訴求,即時改善。
第四視覺:隔岸之地,拉左先講。

👌

附件

Screenshot_20221201_053515_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(239.05 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]