• 瀏覽: 59,931
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
+11
引用:
原帖由 33388 於 2022-12-1 00:31 發表
只要話有人死, 就要成個國家封關一百年?
不是全國封,系個別地方封

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-30 23:46 發表
廣州市下午宣布解除全市所有新型冠狀病毒疫情防控臨時管控區,各區開始拆除封控區圍欄,廣州市民提供影片顯示,有民眾歡呼「解封喇!」在微博上,有網民發文稱「廣州打響第一槍」、「廣州變成試驗田,全面放開在望」。

呢個消息同 ...
一兩個人聲...點知系咩人

引用:
原帖由 光明與黑暗 於 2022-12-1 06:47 發表

有冇攪錯,要全國人民 坐監,只為江澤民一個人的健康,實在太可惡
糸局部封,又不全封

引用:
原帖由 67中國 於 2022-12-1 10:15 發表

現在咪相反囉,世界連同香港已逐漸復常,中國內地則自己lockdown
繼續比人去死同後遺症,有自己去死,最開心

引用:
原帖由 67中國 於 2022-12-1 12:53 發表

死亡率很低,你驚流感好過啦
高,因為外國唔計入由新冠引起,心臟內其他拼發症條數入內

引用:
原帖由 67中國 於 2022-12-1 12:58 發表

係囉,繼續封控到2046啦
千萬不要跪低
又不是全國封,系個別封

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-30 23:46 發表
廣州市下午宣布解除全市所有新型冠狀病毒疫情防控臨時管控區,各區開始拆除封控區圍欄,廣州市民提供影片顯示,有民眾歡呼「解封喇!」在微博上,有網民發文稱「廣州打響第一槍」、「廣州變成試驗田,全面放開在望」。

呢個消息同 ...
一定要嚴查白牌人士

引用:
原帖由 87er 於 2022-12-1 14:01 發表

大陸係農曆新年後免檢疫通關做準備~

引用:

呢個消息同 ...
中國政府已聽美國政府命令,立即解封,否則美國政府令中國出現多D舉白紙既人。或推中國政府下台,原來美國政府一直命令中國政府,我而家先知

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]