• 瀏覽: 21,670
  • 回覆: 158
  • 追帖: 1
+6
中國被指在海外多國設立「警察站」,加拿大警方已宣布展開調查。外媒周二(29日)報道,加拿大皇家騎警總監拉琦(Brenda

食得大麻多,大腦受破壞,幻想被害症發作

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221130/bkn-20221130130327761-1130_00992_001.html

最後查唔到係咪同中國道歉先,大麻國唔好最後又當冇嘢發生過呀

道友多剛話無,這個部門又去查,大麻葉國病得得深

國際社會已經不在乎加拿大,加拿大政府還不知道嗎?

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-11-30 21:34 發表

但係中國人愛加拿大澳洲英國美國日本喎 , 呢哋地方好受中國人歡迎
中國人口多,有人想移民海外很正常,印度移民人口數量更多。歐洲人移民北美,比例要比中國還要高。

移民唔係問題, 心繫祖國先至最重要

引用:
原帖由 kcsam 於 2022-11-30 20:41 發表
中國被指在海外多國設立「警察站」,加拿大警方已宣布展開調查。外媒周二(29日)報道,加拿大皇家騎警總監拉琦(Brenda

食得大麻多,大腦受破壞,幻想被 ...
真係犯鳩
美帝停
契弟接力

幾千萬人口國家只識擦存在,不提也罷

引用:

但係中國人愛加拿大澳洲英國美國日本喎 , 呢哋地方好受中國人歡迎
又如何,咪當移民左既中國人唔愛國囉,中國仲有成14億人

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-11-30 20:58 發表
最後查唔到係咪同中國道歉先,大麻國唔好最後又當冇嘢發生過呀
查唔到咪砌生豬肉囉

又無中生有,要搵D野黎屈下,話晒要埋美國堆咁先有籍口。
加拿大,算吧啦

道友多同印度誠都比大大G20 落晒面,係要發下小朋友脾氣

引用:

早200年移民,今日估計全世界好多地方已經是華人統治.

而且背叛祖國的人組成的國家,點會晤廢.

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2022-11-30 22:29 發表
道友多同印度誠都比大大G20 落晒面,係要發下小朋友脾氣
嬲嬲豬,緊要搵地方發洩吓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]