• 瀏覽: 3,614
  • 回覆: 21
+4
保安局局長鄧炳強指,近日本港有人,以紀念烏魯木齊火災事件,試圖煽動針對中央的活動,認為是再次顏色革命的雛形。保安局局長鄧炳強指出:「一些2019年黑暴出現過的積極分...

香港各大學的大陸生, 係暴亂種子, 局長唔好走漏眼~

新聞來源連結:

https://news.tvb.com/tc/focus/63 ... utm_medium=referral

放心,習近平一定會處理好,習近平在過去十年, 面對過無數挑戰, 可以話係從死人堆中爬出嚟的 大難不死, 如果佢冇本事,又點可能連任到,你估共產黨裏面嗰班大貪官個個係善男信女嗎?

要減少疫情死亡人數,同時保證經濟嘅活動,從來都不是一件容易的事, 貪官就梗係希望唔好再封落去啦,可以叫雞,可以飲酒,可以貪污,有幾多人病死同佢哋一啲關係都冇。

其實大陸嘅封鎖措施都已經放鬆緊㗎啦, 11月頭嘅時候,已經提出咗政策嘅調整,不過啲人扮睇唔到,你問我三四月嘅時候,應唔應該封,要封, 香港同台灣就係因為乜都唔做,所以先死咗過萬人, 但係隨著病毒死亡率降低,同埋傳播能力提升,開始接近流感,我都覺得措施會慢慢放鬆。

權貴集團 曾經想在4月,在上海發動群眾叛亂,但習近平居然能夠控制上海的疫情, 之前從來沒有一個國家能夠成功在大爆發後控制住疫情 ,現在又想搞多次,但天氣已經進入寒冬,今天 烏魯木齊氣溫是零下二十度,北京氣溫是零下十度。

拉Q佢囉。講咁多做乜啫。橫掂實告得入。

引用:
原帖由 忽必奈 於 2022-11-30 16:20 發表
拉Q佢囉。講咁多做乜啫。橫掂實告得入。
放心, 該兩名大陸港大生, 已被盯上了~

一哥出聲,愛國藍絲終於有咗個方向,可以出嚟譴責中國班暴徒喇。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-30 17:57 發表
香港人on9過一次仲唔夠咩!,管畜好外來人把啦,唔好又入香港人數,香港人只關心幾時去日本玩
主流香港人籌備緊聖誕節去外遊, 理鳩你上面天翻地覆吖~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-11-30 18:05 發表

主流香港人籌備緊聖誕節去外遊, 理鳩你上面天翻地覆吖~
小心 注意安全

曱甴唔處不在!!

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-12-1 12:39 發表

仲咁on9咩,話知你閪冧啦
圖係港人的鄉下~日本

注意安全  

曱甴唔處不在!!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-12-1 12:36 發表

小心 注意安全

曱甴唔處不在!!

呢幅圖片嚮幾時影架??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]