• 瀏覽: 7,424
  • 回覆: 80
+3
引用:
原帖由 9big 於 2022-11-30 14:04 發表
新疆烏魯木齊早前發生10死9傷火災,在內地引發反封控抗議,本港的大學和街頭都有人舉起白紙悼念。保安局今(30日)表示,留

一早講左班傻黃借啲易攪事。現今政府做到野 一早睇住 ...
低温症發
黃畜襲擊完大陸人之後,關心大陸人鳥

引用:
原帖由 mhz 於 2022-11-30 15:52 發表
背後策略者好似有點小聰明,玩白紙在心中?
但以我睇,張紙有冇寫野都一樣夠料鋤入
主要是(策劃者以為)用白紙能煽動得到大陸群眾參加,因為公安雖然可以拉人,但唔夠料鋤得入,只能行政拘留,頂多14天

我估計策劃者應是大陸公知

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-11-30 14:50 發表
害怕一張白紙
最害怕曱甴唔敢出嚟

悼念什麼人都不能

無字天書加無面見人,又要驚又要做😂

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-11-30 14:50 發表
害怕一張白紙
甴兄有冇去參加呀

黃畜未死曬

引用:
害怕一張白紙
害怕你老母姨媽到無紙用🤭

引用:
原帖由 9big 於 2022-11-30 14:04 發表
新疆烏魯木齊早前發生10死9傷火災,在內地引發反封控抗議,本港的大學和街頭都有人舉起白紙悼念。保安局今(30日)表示,留

大學一堆人舉白紙,散佈黃色革命
警方必須將他們全部繩之於法,阻止佢地分裂國家既目的
違法既人唔可以放過一個

今次有無人叫佢地返大灣區悼念,唔好攪香港人。

狗都係注定食屎

抄低呢班傻仔身份證,返去對比2019街頭錄影,再用大陸最新反恐AI軟件分辨係唔係當日黑暴。。。

引用:

正一🌚on9仔🖕

拉哂班甲由啦!成班過街老鼠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]