• 瀏覽: 6,756
  • 回覆: 33
內地多個城市繼續有民眾示威,本港有大專院校學生亦在校內進行聲援。嶺南大學一名歷史系四年級生下午4時許在校園舉起白紙,並在地上擺放一疊...

大學牲唔識字真可憐

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2389429/即時-港聞-港大專校園有學生舉白紙-聲援悼念烏魯木齊火災死難者

睇來呢位大學生一畢業會即刻失業

又唔見當年迷你倉火災etc, d 大學雞企出黎

香港有冇人一齊走出嚟鬧到佢地返屋企😂🤣😂🤣
https://youtu.be/E-U6rcgP3oQ

國安唔捉佢翻去查只會壯佢哋膽,越嚟越多呢啲咁嘅踩界嘢
其實呢啲都可以算勾結外部勢力,咁大陸嘅曱甴互相呼應

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2022-11-30 13:54 發表
睇來呢位大學生一畢業會即刻失業
大學文盲牲只可以做執紙皮汽水罐

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-11-30 13:43 發表
內地多個城市繼續有民眾示威,本港有大專院校學生亦在校內進行聲援。嶺南大學一名歷史系四年級生下午4時許在校園舉起白紙,並在地上擺放一疊...

國安專員應該揾佢飲下茶!

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2022-11-30 14:15 發表
國安唔捉佢翻去查只會壯佢哋膽,越嚟越多呢啲咁嘅踩界嘢
其實呢啲都可以算勾結外部勢力,咁大陸嘅曱甴互相呼應
跟本係黃傘革命的l延續!
今次用白紙,下次明顯D用花旗參算啦!

忽然愛國的壞腦傻仔。

乜咁寂寞呀🤭一條冷?!🤭

支持警方嚴正執法,拉哂班搞事嘅大陸仔,最好立即遣反內地

大學生係咪又想發動革命,跪求不要再搗亂香港。

咁L多人

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-11-30 13:43 發表

鄧炳強:紀念烏魯木齊事件為顏色革命的雛形 危害國安籲勿參加

鄧局長一定要搵人釘住條友好啊,一陣俾佢分裂到國家就死得人多 

內裏有估惑的,肯定有內情!一單接一單發生,有呢個單至前果單突消聲歷j

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]