• 瀏覽: 11,746
  • 回覆: 64
+2
59歲男兼職游泳及結他教練在2011年6月至7月期間,多次非禮一名案發時為13歲的女童,並與她作出性交行為,被控兩項非禮罪、一項向年...

呢條友咸濕兼腦殘 ..........同 13 歲小妹妹結婚 ?

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2389498/即時-港聞-認與13歲女童非法性交-兼職游泳及結他教練求情-有計畫結婚

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-11-30 13:39 發表
59歲男兼職游泳及結他教練在2011年6月至7月期間,多次非禮一名案發時為13歲的女童,並與她作出性交行為,被控兩項非禮罪、一項向年...

呢條友咸濕兼腦殘:smile_3 ...
去死吧

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-11-30 13:39 發表

13歲女孩會喜歡佢? 用錢吧⋯⋯

忘年交

https://www.youtube.com/watch?v=sKvhzWRoCmk

13歲女童結婚

晤該,化學閹割

條女13歲,結佢老母,人渣仆街。

相信無人會否認,小朋友係寧捨得人鍾意既

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-11-30 14:15 發表
條友正福佳

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-11-30 14:15 發表
做得阿爺

引用:

坐完監先結婚啦!

影衰張學友

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-30 14:14 發表
晤該,化學閹割
可以轉做實體閹割嗎

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2022-11-30 15:09 發表

可以轉做實體閹割嗎
其實聽人講化學慘過實體好多,要每隔一段時間打針,會又痛又不舉,持續至死

剪13吓 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]