• 瀏覽: 29,824
  • 回覆: 89
+2
引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-30 08:16 發表

肯定有外國勢力滲透中國啦 , 搞到大陸立立亂..
呢啲港燦…

根本唔洗停堂食,香港之前就係噤,停堂食無幫助,反而生活唔方便

引用:
原帖由 apmichael 於 2022-11-30 09:05 發表

為了挽救過百萬人生命,個人少少犧牲都是值得的
英國一早已經取消所有防疫措施,又唔見英國人瓜晒老襯,英國人生活正常寫意,大陸人慘過坐監  

是香港人自私內地暴發10單有2單是它們帶去的引暴的!

引用:
原帖由 北投公園 於 2022-11-30 09:54 發表

英國一早已經取消所有防疫措施,又唔見英國人瓜晒老襯,英國人生活正常寫意,大陸人慘過坐監  
英國放防好似無事係因為最受病毒影響嗰群人已經瓜晒老襯。如果佢哋係住喺內地佢哋就唔使死仲同你一樣投訴內地防疫政策。

內地每防疫多一日就有過百萬人多一日命。

引用:
原帖由 apmichael 於 2022-11-30 10:17 發表

英國放防好似無事係因為最受病毒影響嗰群人已經瓜晒老襯。如果佢哋係住喺內地佢哋就唔使死仲同你一樣投訴內地防疫政策。

內地每防疫多一日就有過百萬人多一日命。
所以為中國人民健康著想,我支持中國永遠封城,大陸人無得來香港,香港人反而耳根清淨,安樂晒

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-30 07:40 發表
廣東省廣州市新冠肺炎疫情持續,周一(28日)全日新增7,279宗本土新症,分別是286宗確診病例及6,993名無症狀感染...

點解會爆得咁犀利㗎 ? , ...
美日台超勁爆, 因為D美日台人超勁爆自私精.

引用:
原帖由 man321man 於 2022-11-30 09:31 發表
根本唔洗停堂食,香港之前就係噤,停堂食無幫助,反而生活唔方便
一放堂食即爆.

即食麵突然大賣😆😆😆😂唔怪之得
唔會冬至都食即食麵吓大佬

引用:
原帖由 北投公園 於 2022-11-30 10:23 發表

所以為中國人民健康著想,我支持中國永遠封城,大陸人無得來香港,香港人反而耳根清淨,安樂晒
支持你對國家嘅支持

大家有冇讀過三國演義呀?黃巾之亂後,軍閥割據,人口減少九成,小心歷史重演

這是歷史的必然性,中國人就是這樣,一亂就會天下大亂

你睇下啲中國人不講道理嘅嘴臉,爭先恐後個嘴臉,貪小便宜嘅嘴臉,就會明

網上片都幾好睇,又有作歌⋯😬😀

其實呢,中國亂都冇乜所謂,最怕啲難民湧入香港,到時香港就麻煩,或者戰火波及香港就大撚鑊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]