• 瀏覽: 14,744
  • 回覆: 70
+3
引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-11-30 08:04 發表

因為一日白紙運動失敗了
所以不代言
哈哈哈哈
惗出用白紙嘅已是白痴,西人都恥與為伍。

全國加埋都唔知有冇幾萬,香港人以前聽犯民狗嗡報大數聽得多,唔理解幾萬人係咩概念。

引用:
原帖由 井底落漠廁紙 於 2022-11-30 03:20 發表
關注梗係正常啦,唔係又用左唔知幾錢落去又搞唔起個革命咪又白費。關注係要話俾收左錢既人聽,個老闆睇住你架,要落力d搞
秘密

中國示威浪潮再持續既話 美國佬可能會介入"幫手" 調停

通常美國第一時間跳出黎話唔關佢地事 唔係佢地做 佢地唔支持
基本上後面隻手都係佢地 

引用:
原帖由 divtssds01 於 2022-11-30 08:45 發表
又想屈美國勢力
封城係邊個主意? 係你地藍屍狗主人呀
中國政府根本佔左道德高地
佢只要一句保護生命,必要時放照片疫情失敗時醫院既照片。已經顯示你幾甘自私。

你個句 '封城邊個主意,係你xx狗主人',證明你比人洗腦到唔知自己up緊咩。 真公義就無你份勒。

提示: 違規內容已被屏蔽
會唔會代言就唔知, 不過係背後推動既黑手就係人都知啫.

引用:
原帖由 peter925 於 2022-11-30 08:51 發表

惗出用白紙嘅已是白痴,西人都恥與為伍。
典型「又要威,又要戴頭盔」

尾各L窮。
比咗錢搞,
一定要密切關注!

此地無銀

中國可能會動亂,到時有過百萬難民到香港,股市一定跌,買熊一定發

引用:
原帖由 光明與黑暗 於 2022-11-30 10:00 發表
中國可能會動亂,到時有過百萬難民到香港,股市一定跌,買熊一定發
賭股票咁多一定嘅就一定輸仆街。

講一套,做一套,係不友好國家的日常,尤其是以雙標聞名世界的老美!

總統拜登正密切關注和了解示威,留意事情發展方向,強調支持和平抗議的權利。他說:「總統不會為世界各地示威者代言,他們已在為自己發聲。」

美眾議院30日推動立法 避免鐵路罷工傷經濟

https://hk.news.yahoo.com/美眾議院30日推動立法-避免鐵路罷工傷經濟-003615010.html

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]