• 瀏覽: 32,665
  • 回覆: 257
+7
正路呀!

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-11-30 03:26 發表

真又點,趴街黃甴同賣國賊好多都無好收場,睇下香港幾多趴街黃甴同賣國賊坐監就知

https://www.youtube.com/watch?v=E-U6rcgP3oQ&t=12s
中國地方大監獄要幾多有幾多,支持公安撲滅曱甴唔好手軟。

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-11-30 00:39 發表
有人攪事,有人被補,正常吖,維持秩序治安,應該的!
對對對、係我就在張白紙、其中一面上寫  習主席加油、共產黨加油  有警上來問就比佢睇、佢拉你就反黨叛國

引用:
原帖由 絕對清零 於 2022-11-30 07:13 發表

咁係邊個搞個炸彈出嚟俾人引爆先?
多謝黃屍申請國安法,多謝黃屍申請坐監

引用:
原帖由 HKusers 於 2022-11-30 05:58 發表

佢哋有邊日唔打飛機?
打到個人好虛,面青青,鍵盤戰士冇有驚,最叻就係叫人老婆出嚟企街,總之曱甴唔係衰野就咩都諗唔到,統稱腦殘。

愛國, 但唔支持咁樣防疫, 清到零都無用, 唔通自已封一世唔出國? 

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 中國人萬歲 於 2022-11-30 07:05 發表

黃色曱甴食完屎飽飽後便到處咬人!
所以唔可以特赦,。一定要消滅曱甴。

引用:
原帖由 朋友號01 於 2022-11-30 07:30 發表

個炸彈邊個整嘅先?自己無能抗唔到疫就躺平全世界播毒,美狗醒少少跟中國行全世界一早清零啦,害死百幾萬人仲厚顔卸鑊
日日喺度美國佬,因住你自己屋企啲人先啦

引用:
原帖由 200888 於 2022-11-30 07:25 發表

多謝黃屍申請國安法,多謝黃屍申請坐監
答唔到就行埋一邊先,唔好九唔搭八

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-30 00:33 發表
新疆自治區烏魯木齊市某住宅上周發生致命火災後,多地民眾連日上街抗議,表達對新冠肺炎疫情管控措施的不滿。網上消息指,在廣州

新疆自治區烏魯木齊市某住宅上周發 ...
存心搞事破壞治安就一定捉啦,唔通好d自稱民主國家美國咁一槍射死佢就算咩

上街抗議

無論如何,防疫政策要有調整,放鬆。

現11月多種放寛措施,可以再加快步伐。最重要是防死亡個案與重症。

提示: 違規內容已被屏蔽
權力至上,淫民…… 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]