• 瀏覽: 67,557
  • 回覆: 541
+19
新疆烏魯木齊上周四(24日)發生十死九傷的住宅大廈大火,在內地引發反封控抗議,不少省市有居民拿着白紙示威。本港近日也有內地生及港漂響應,有

其實伊拉克都好多人瓜 唔見啲濕9 學生悼念下嘅 所以真係讚同 要放棄呢一代

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/841760?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

曱甴忽然愛國?食C啦

嗰班垃圾學畜,從來唔認自己係中國人,新彊大火關佢撚事?咁有大愛,又唔見班學畜悼念美國新冠死超過百萬人?伊拉克阿富汗敍利亞俾人炸死咁多人又唔見你班學畜悼念?

引用:
原帖由 9big 於 2022-11-29 20:03 發表
新疆烏魯木齊上周四(24日)發生十死九傷的住宅大廈大火,在內地引發反封控抗議,不少省市有居民拿着白紙示威。本港近日也有內地生及港漂響應,有

其實伊拉克都好多人瓜 唔見啲濕9 ...
韓國死咁多人又唔佢地出黎悼念,依家一埸意外就又借機搞事煸動人民情緒。被洋人的假民主自由洗腦值入仇恨反中亂港。

又黎啦!之前都係咁架,食飽飯無野做呀。睇住呀,好易出事!

台灣高雄一埸大火就死去46人,46人命不痛不癢,今日公祭明日忘記

又想借d依搞事

梗係啦幾日喉嚨痛vs成世無自由兼窮... 

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-29 20:31 發表
曱甴忽然愛國?食C啦
大陸來港大讀書

引用:
原帖由 gn00260418 於 2022-11-29 20:56 發表

大陸來港大讀書
你又知

引用:
原帖由 9big 於 2022-11-29 20:03 發表

真不真,來香港比外國洗腦,大家小心

又係畀西媒帶偏咗嘅人出嚟撐所謂嘅自由。

係咪收到美國佬錢
清零是咱們的驕傲 絕不學洋鬼子共存天天開心看世界盃 咱們要天天核酸做個乖寶竇 絕不落入洋鬼子的圈套

引用:

收買8人感少

呢單野 其實已經俾人睇成係笑話
某國又想搞顏色革命 但係今次真係太多甩漏
太多證據浮面 辛辛苦苦發展出黎既暗樁
今次白白送頭

情況就好似之前西北工業大學
西媒唔會報 但係有心人睇中方放出黎既料
某國又衰左一鑊 仲要俾人反追蹤到屋企門口

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]