• 瀏覽: 67,712
  • 回覆: 541
+19
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-29 21:11 發表

被洗腦或收買左
最好笑
唔用返當地人的語言
露哂餡
被返當地人 吊返轉頭 之後交俾當地公安處置
內地已定性為顏色革色
最吊跪係美國政府話
不會隨意就人權自由發聲
驚死唔知 係人都知佢做

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-29 20:31 發表
曱甴忽然愛國?食C啦
唔係忽然愛國,
係一貫恨國,
等機會賣國,
機會來了。

曱甴嚟咗香港?

美國、加拿大的學校有槍擊死傷者,又唔見佢哋有掉念?問佢係咪中國人佢就話係香港人,佢哋真心認係大陸同胞?唔使諗!

引用:
原帖由 9big 於 2022-11-29 20:03 發表
新疆烏魯木齊上周四(24日)發生十死九傷的住宅大廈大火,在內地引發反封控抗議,不少省市有居民拿着白紙示威。本港近日也有內地生及港漂響應,有

其實伊拉克都好多人瓜 唔見啲濕9 ...
真心,近年香港嘅大學牲真係濕9,垃圾都不如,同國內學生嗰種知識形水平真係差幾班,做老細真係要識揀先得,湊香港畢業嘅好似湊細路咁,少爺公主又要教做嘢又要顧情緒又唔x得。

引用:
原帖由 馬路肥弟弟 於 2022-11-29 20:42 發表
台灣高雄一埸大火就死去46人,46人命不痛不癢,今日公祭明日忘記
我都諗起呢單火災,死嘅都係華人,點解班香港學生唔悼念嗰班死者,唔要蔡英文問責,要蔡英文落台!

引用:
原帖由 9big 於 2022-11-29 20:03 發表
新疆烏魯木齊上周四(24日)發生十死九傷的住宅大廈大火,在內地引發反封控抗議,不少省市有居民拿着白紙示威。本港近日也有內地生及港漂響應,有

其實伊拉克都好多人瓜 唔見啲濕9 ...
又唔見之前黑人事件佢地出來表態

而家D 後生同鬼佬又突然愛中國?
平日叫蝗蟲 六四叫同胞   

平日叫水火不容 六四叫血濃於水  

平日叫大媽 六四就叫母親

曱甴

尾國咁多校園槍殺,死者永遠失去自由,點解唔舉白卡?係咪佢哋覺得尾國人死有餘辜?

班垃圾先報自己係咪中國人先啦

一日唔立卄三條基本法例!
國安法遲早都管唔掂班畜牲!

引用:
原帖由 ANZAS 於 29-11-2022 09:24 PM 發表
曱甴嚟咗香港?
BnoL回流

呢班垃圾舉乜野白紙一定外國勢力有份?希望國安做野

曱甴

不要隔離要病毒?
呢班班契弟仲咩突然咁關心同胞自唔自由?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]