• 瀏覽: 81,376
  • 回覆: 473
+18
自己死都要攬住人哋同歸於盡

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-11-29 16:41 發表

奧巴馬或前駐華大使洪博培嘅演講都係異曲同工古惑國人網民反共做炮灰
...

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-11-29 15:47 發表
老尾自己有病,卻要中國食藥,老尾死咗百多萬人,竟然有面死出來做教師爺 !
老美認為死D老人可以減少支出

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-11-29 16:39 發表

幾年前成個CIA中國線人網全部被鏟起,當然間諜從來都係無孔不入,但只要唔係嚴重威脅,留住來釣大魚都係一種好好方法
次次都有鬼佬錄影,中共為何不捉個鬼佬?

死尾狗,數下自己死咗幾多“人民”先啦

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-11-29 15:40 發表
美國兩名高級衛生官員質疑中國的清零政策,稱很難單靠一己之力來遏制冠病傳播;而且如果不通過改進冠病疫苗以擴大群體免疫力,這種防疫政策是沒有意

班L樣唔整美國病毒出黎,就唔使搞到世界立立亂

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-29 16:36 發表

冇法對抗美國
對付美國就要打弱點,美國的弱點是美元霸權。
你留意一下以後 12月初中東三大峰會  金磚國家 以及俄羅斯推行的人民幣使用國家,是俄羅斯噢。
上海人民幣期貨市場

中國內政,關美國什麼事?

引用:
原帖由 peter925 於 2022-11-29 16:11 發表

國內醫療系統無香港咁好,防控肯定要比香港嚴謹先得。
講中重點

背著敵人說的話 走的道路就是對的路

引用:
原帖由 peter925 於 2022-11-29 16:11 發表

國內醫療系統無香港咁好,防控肯定要比香港嚴謹先得。
你唔識唔知 就唔該唔好亂噏廿四

其實這次爆疫好古怪,好似依劇本咁進行,似係有人故意播毒,再推的人學生出來,好重顏色革命feel

香港都咁多曱甴未打3針

引用:
原帖由 911Hero 於 2022-11-29 16:45 發表

班L樣唔整美國病毒出黎,就唔使搞到世界立立亂
美味諗住喺中國中心市引爆病毒, 引致中國內亂,
本來成功的話中國真係會冧既...
但結果變成火燒後欄...

福奇最後一日講:希望全美國全民接種,不要忽視接種.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]