• 瀏覽: 39,619
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
唓!美國連聯合國,國際刑事法院都唔放在眼內,國際足協算啲咩嘢?再嘈美國分分鐘制裁埋佢。

點解國際足協啞L咗

引用:
原帖由 townace177 於 2022-11-29 17:35 發表
改人家國旗可以好大件事,老尾迫人太什
老屈別國有「大殺傷力武器」發動戰爭去攻打死幾廿萬人都係咁,美國一直都係橫行無忌。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-29 12:53 發表
美國與伊朗即將於香港時間周二深夜對壘,爭奪出線資格。賽前美國隊在社交媒體上的發文改動了伊朗國旗,惹來對方投訴,或有嚴重後果。世界盃2022專

依家美國墮落成咁唔係改人國旗就係收買d人改人國歌,真幼稚連國格都冇埋

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-29 12:53 發表
美國與伊朗即將於香港時間周二深夜對壘,爭奪出線資格。賽前美國隊在社交媒體上的發文改動了伊朗國旗,惹來對方投訴,或有嚴重後果。世界盃2022專

「阿爺?呢排要撳住d白紙應該唔得閒理我地……」
唔得閒都要理下我地㗎,香港分分鐘會出現白紙黨反賊。

如果係伊朗改尾國國旗,伊朗隊應該已經執咗包袱回國,唔駛踢世界盃。

引用:
原帖由 kikola 於 2022-11-29 15:43 發表
嘩 想罰鹵味?
會唔會制裁國際足協㗎
人地好小氣㗎
係架,除了老納小氣外,老美仲小氣架

引用:
原帖由 laws168168 於 2022-11-29 12:58 發表
更過分,凡尾國運動員都有醫生紙合法拍藥比賽。。。

引用:

改國旗又關人權乜事?美國識講歪理就大L晒咩真係 

引用:

成日因為國旗嘈嚟嘈去唔知做乜尻

唔駛多,罰上下半場第一次伊朗界外球,得一個十二碼。
有本事咪撲晒兩球出嚟囉。

政治歸政治,體育歸體育不該將體育政治化,制造仇恨。堂堂一個大國玩小學鷄行為,自損國格。

球証仲要係俄羅斯人

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-11-29 13:47 發表
小學雞遊戲
真係好無聊,走去改人國旗

pk 尾國

引用:
原帖由 dtw 於 2022-11-29 14:40 發表
唔排除玩吓啫
又係想賴低級職員?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]