• 瀏覽: 39,629
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ts02011736 於 2022-11-29 15:42 發表

中國人真係賤種黎,無得踢係背後搞人地枝國旗,似唔似啲藍屍咁
咁你又系唔系賤種之一?

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-11-29 14:37 發表

快d踢尾國出世杯賽
先大敗給伊朗出局, 再罸佢停10場. 來界都bye bye!!

引用:
原帖由 el136 於 2022-11-29 15:41 發表

因為盟友退賽,所以重新進級
英國話啋你都傻

建議伊朗以其人之道還之其人之身 

哦, 原來可以隨便自己比個理由改既

直接判0:3就係啦.

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-29 12:53 發表
美國與伊朗即將於香港時間周二深夜對壘,爭奪出線資格。賽前美國隊在社交媒體上的發文改動了伊朗國旗,惹來對方投訴,或有嚴重後果。世界盃2022專

國際足協唔系美國話哂事,要罰美國有可能,但國際欖球總會應該系美國人話事,所以香港好難

美國又賴個執波既自己DL + 改lor 

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-29 12:53 發表
美國與伊朗即將於香港時間周二深夜對壘,爭奪出線資格。賽前美國隊在社交媒體上的發文改動了伊朗國旗,惹來對方投訴,或有嚴重後果。世界盃2022專

美國佬最鍾意學我老友 Eddie 咁,打飛G打到當自己嬴到去火星。

引用:

原來國際上最橫行霸道的又是無知見習生!

我係黑仔王!今晚買重美國贏!咁美國就會輸波!

美狗即是美狗,世界最邪惡國家

美伊呢場好L好睇,天敵世仇,玩人地國旗侮辱伊朗,一定踢踢下群抽,真神一定要美狗見血。

引用:

禁9尾狗停賽九年!

引用:
原帖由 kikola 於 2022-11-29 15:43 發表
嘩 想罰鹵味?
會唔會制裁國際足協㗎
人地好小氣㗎
踢花旗無賴出局?國際足協怕唔怕所有美元資產化為烏有架!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]