• 瀏覽: 7,385
  • 回覆: 17
反正香港同中共政府點都會諗辦法搞到佢渣都冇
國安大過天嘛
黎智英根本唔應該有自己律師,有人身自由,甚至生存嘅權利
萬一佢甩左身捲土重來,巧立名目創建新嘅"蘋果日報"洗腦,製造更大嘅動亂點算?
而家根本球證,旁證,足協,足委全部都係李家超嘅人,一隻手指頭就可以輕易解決黎智英
不如快D槍殺佢免留後患
相信各位香討ching都會開香檳慶祝

已報國安
你等被拉

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2022-11-29 11:10 發表
國安大過天嘛
萬一佢甩左身捲土重來,巧立名目創建新嘅"蘋果日報"洗腦,製造更大嘅動亂點算?
而家根本球證,旁證,足協,足委全部都係李家超嘅人,一隻手指頭就可以輕易解決黎智英
不如快D槍殺佢免留後患
入去陪去啦

我為左中共國家安全建議槍殺黎智英呢條大漢奸,點會係違反國安法

香港係法治嘅地方,黎智英有權請外國律師,但人大可以釋法,若果唔准佢請外國律師,亦是依法辦事。大家記得守法,千祈唔好學佢咁樣賣港求榮,食嗰度啊嗰度

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2022-11-29 11:10 發表
國安大過天嘛
不如快D槍殺佢免留後患
人大釋法完善法治啫,你都唔駛發爛渣啊!?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-30 06:58 發表

人大釋法完善法治啫,你都唔駛發爛渣啊!?
完善法治嘅意思係俾中共喺香港做皇帝

附件

4a8657e5442ffd98eb39185d563eac1527ad3f87_n.jpg(25.97 KB)

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2022-11-30 07:07 發表

你想槍殺黎智英,勁過皇帝

不過俾中共做皇帝都好,等任何有異心嘅人都收晒皮,香港一定長治久安👍

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-30 07:10 發表

你想槍殺黎智英,勁過皇帝
黎智英而家咁政府輸打贏要下
最後渣都冇係必然
得番啖氣同死都冇咩分別

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2022-11-30 07:13 發表

黎智英而家咁政府輸打贏要下
最後渣都冇係必然
得番啖氣同死都冇咩分別
俾個機會人大解釋講清楚立法原意都好既
並唔係咩輸打贏要,唔通人大就無言論自由權利咩?

引用:
國安大過天嘛
不如快D槍殺佢免留後患
你錯,這件的原則是:沒有香港執業資格的外國律師參與國安法是否適合,這參與者如果有錯誤或不恰當行為得不到制衡。

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2022-11-30 07:07 發表

認真講, 世上有'個冇能力”控制大局”嘅政權的話一早倒左竹台啦.

引用:
國安大過天嘛
不如快D槍殺佢免留後患
見疑即報
支持國安法

引用:
國安大過天嘛
不如快D槍殺佢免留後患
唔好!
佢都玩得香港人耐喇, 而家俾政府玩下都好應該

主題標籤 #李家超
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]