• 瀏覽: 49,599
  • 回覆: 388
+8
OECD:全球經濟來年料避過衰退 英國大幅落後其他已發展國家 

https://news.discuss.com.hk/view ... &threadMode=all

睇你可以做得幾耐
做得超過3個月先好同中國講野

引用:
原帖由 andysan4 於 2022-11-29 11:16 發表
有閪黃金咩
英國得英超同Dyson
馬莎都巢巢地
Dyson名不乎實,得個貴字,大把代替品

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-11-29 11:02 發表
英國首相辛偉誠(Rishi Sunak)11月28日晚,在倫敦市政廳發表首次重要外交政策演說,並表示英中關係的黃金時代已經結束,透過貿易將可令中國出現社

中國會大力支持愛爾蘭同蘇格蘭獨立,必要時岀動民主軍隊協助。

冇計, 做狗都要看主人臉, 主人而家要同中國玩競爭, 點都要跟住主人, 做隻忠心犬

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-11-29 11:02 發表
英國首相辛偉誠(Rishi Sunak)11月28日晚,在倫敦市政廳發表首次重要外交政策演說,並表示英中關係的黃金時代已經結束,透過貿易將可令中國出現社

冇咗黃金時代,咁醜樣嘅說話,都講得出口嘅,果然係「無齒之逃」呢?

印度種知唔知自己得幾年貨仔?

中國關係結束,係時候要同印度建立蜜月關係

講得啱所以你千祈唔好黐埋嚟

引用:
原帖由 videowatcher3 於 2022-11-29 11:28 發表
"辛偉誠指出,英國認為透過貿易將可令中國出現社會和政治改革是幼稚的想法"

相信陰角對華貿易,是為了 "令中國出現社會和政治改革",

才是幼稚吧!

佢估以前嘅英國呀真係笑死

引用:

英國只有向中國乞食

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2022-11-29 11:47 發表

冇咗黃金時代,咁醜樣嘅說話,都講得出口嘅,果然係「無齒之逃」呢?
當然無咗黃金年代啦……港英年代每年幾百億咁抬返英國做軍費依家無得收了

引用:

又出一個7頭出來7

有名你叫,日已落大不列顛及北愛爾蘭聯合王國

大陰蒂角追隨尾角,為左繼續鞏固主子霸權和利益,所謂民主自由都是9up和虛偽,可以不理。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]