• 瀏覽: 18,192
  • 回覆: 132
+5
新疆烏魯木齊上周四(24日)發生十死九傷的住宅大廈大火,在內地引發反封控抗議,不少省市有居民拿着白紙示威。在本港,有網民號召今晚(28日)7時

趴街黃甴突然又關心內地同胞,真係覺得趴街黃甴精神分裂症越黎越嚴重

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/841386/百人中環中大拿白紙悼念新疆大火死者-王婆婆-遭青年搶傘推倒

曱甴組織力仍然好強,所以唔可以輕言放過。

白紙都吿你

活捉菜英文,武統台灣!

呢班人之前不是反對大陸人來香港的咩?
現在收錢舉白卡支持新疆?
是不是青山醫院又走犯?
無準時食藥?

小黃人又想出嚟搞事,小心

警方當時有冇拉人或者發出限聚令告票? 對呢的人, 一定唔可以手軟。

曱甴一有機會就出嚟攪事,呢班人渣,又想收美國錢?今時今日無人俾錢㗎喇,收皮啦!國安即刻出動拉人啦

引用:
原帖由 laws168168 於 2022-11-29 01:13 發表
呢班人之前不是反對大陸人來香港的咩?
現在收錢舉白卡支持新疆?
是不是青山醫院又走犯?
無準時食藥?
皇人收錢乜都做,洗鬼理

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-11-29 00:44 發表
新疆烏魯木齊上周四(24日)發生十死九傷的住宅大廈大火,在內地引發反封控抗議,不少省市有居民拿着白紙示威。在本港,有網民號召今晚(28日)7時

又想借題發揮,香港新冠日日有人死,又唔見佢地出句聲

引用:
原帖由 srsv 於 2022-11-29 01:01 發表
白紙都吿你
非法集結
暴動罪
大把案例
人喺度就入得,甚至兩對手臂斬咗都係告得。

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2022-11-29 03:13 發表

又想借題發揮,香港新冠日日有人死,又唔見佢地出句聲
嗰啲人覺得病毒係個金礦,社會有病毒先會有活力,先會發達。
好心d白癡擘大眼,好似博覽館嗰單嘢,有冇財源滾滾來啊?

引用:
原帖由 理+誠 於 2022-11-29 01:00 發表
曱甴組織力仍然好強,所以唔可以輕言放過。
將來大陸生活好過香港,呢班人就會返上去工作,產子。。

一班口不對心的曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]