• 瀏覽: 35,135
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+27
他們一邊罵內地人,叫他們不要來香港,另一邊又關心中國火災? 是否太虛偽?

黃c悼內地人?以前又話最憎自由行 香港有人講普通話就喊打喊殺

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-11-28 23:48 發表
班想搞港獨既人,想香港離開中國。
依家又扮去關心中國內地既事。

...係咪無非就係想搵機會整死共產黨?
...我個人無話特別喜歡共產黨,覺得無所謂....但係唔該唔好用D低髒手法得唔得?
果頭好憎中國,呢頭為左反共,就扮哂關心中國人。好噁心,手段好低賤、卑鄙、無恥。
=========
呢單野確係悲劇,咁樣去利用,真係食人血饅頭,好噁心。
要真心悼念,請唔好將黃黑、港獨拉入 ...
最左邊的在黑暴時期舉牌
之後接受訪問被人抄咗
依家又有工開

王婆係咪以前60年代嘅紅衛兵餘孽

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-11-28 23:56 發表

香港這班拿住啲"白紙",好快會有字加上去.
23條幾時出台
班仆街曱甴係要香港攬炒

王婆呢d 好明顯試過監躉飯後就返唔到轉頭

引用:
原帖由 烏咀 於 2022-11-28 23:55 發表

其實有去睇過吓歷史就知,中國被日本仔用"支那"嚟稱呼得最耐既時期,正正就係"中華民國"時期既中國
咁想問吓而家有邊個地區係掛住"中華民國"個牌頭呢?
班曱由黃撚其實係度話緊呆灣係支那都唔撚7知先最撚on9
我有另外個睇法, 長期說支拿呢兩粒字個d弟兄,或者佢地真係流著蘿蔔頭or印度架厘d血, 甘佢地形容自己身世又真係無錯wo 

引用:
原帖由 fiogermi 於 2022-11-28 23:59 發表
王婆呢d 好明顯試過監躉飯後就返唔到轉頭
呢啲中毒太深
想得到永生
再害人

引用:
原帖由 ep905 於 2022-11-28 23:49 發表
符國豪都係因為你班仆街間接害死架,而家又突然咁關心大陸人?話之佢生死啦,關你撚事咩
可能係被班仆街打到內傷先會死!

引用:
原帖由 半夜強勁的樓奴 於 2022-11-28 23:36 發表
班仆街曱甴之前對住同胞喊打喊殺,幾時對同胞咁有愛心?
黑暴黃屍真係好虛偽!

引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2022-11-28 23:39 發表

當然關
老美叫
你唔開工就唔得

王婆婆又有工開

成班死曱甴又扮中國人

可能我真係人好衰.....我明白擲傘果位人兄既想法,同佢既忿怒....。
呢班人想用黃黑、港獨騎劫烏魯木齊悲劇。利用呢件事搞港獨,聚集人群企圖搞事。
跟本唔係真心悼念死者。
比著我見到都會嬲爆....

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-11-28 23:25 發表
烏魯木齊市吉祥苑小區 11 月 24 日晚發生火災,疑因過度封控阻礙居民逃生和搶救釀死傷,官方指 10 死 9 傷。

...
黃狗曱甴重未走咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]