• 瀏覽: 3,893
  • 回覆: 10
律政司反對黎智英國安法案件聘請英國御用大律師,終審法院今日就上訴許可申請頒布書面裁決,駁回律政司上訴。基本法委員會委員梁美芬表示,以...

傷港屍法曲解國安法由人大把關釋法釐清撥亂反正

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2389136/即時-港聞-黎智英聘英御狀-梁美芬-人大釋法機會高-周浩鼎質疑終院未準確國安法原意

人大釋法啦

香港應該驅逐所有在港白皮豬,西人全部係外國勢力

引用:
原帖由 likeit 於 2022-11-28 19:26 發表
要有一張可上庭名單

引用:
原帖由 win2win 於 2022-11-28 19:52 發表

要有一張可上庭名單
或一個不反對通知書

佢應該收到風先會咁講

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-11-28 19:19 發表
人大釋法啦
香港法官唔明就釋到佢明

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-11-28 19:08 發表
律政司反對黎智英國安法案件聘請英國御用大律師,終審法院今日就上訴許可申請頒布書面裁決,駁回律政司上訴。基本法委員會委員梁美芬表示,以...

...
終院法官要好好研究理解國安法!

擺明一巴車落法院度,話佢知,香港係中國話事

引用:
原帖由 likeit 於 2022-11-28 19:26 發表
所以咪話我地應該取消聖誕節,萬聖節呢d鬼佬節日,關我地咩事?唔好學英文,要學普通話。

一眾向老外西毛賤國效忠的港奸法狗判狗, 當然不會理會什麼國安法原意原則啊... 牠們只會聽從老外西毛主人的指示去做走狗就完成任務了... 外國護照及銀行存款多多都有了...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]