• 瀏覽: 25,968
  • 回覆: 126
  • 追帖: 2
晒氣啦!
納粹種養唔熟架!
喲白皮豬利用我地中國人去要脅納粹尾西啫!
大家都係納粹白皮種,轉個頭又fan返啦!

淫春舞若衣

世界越亂,尾國越開心。世界越和平相安無事,美國越難受嘍。

引用:
原帖由 ryokun99 於 2022-11-28 15:36 發表
世界越亂,尾國越開心。世界越和平相安無事,美國越難受嘍。
美國每次話與對方加緊合作聯繫, 每次都用咩途徑, 咪來來去去全都是“軍事合作”, 亦即是到到都點一粒火頭去挑撥打仗羅

嘥氣,一年前先取消中歐協定,再傾返20年先好講埋中國堆喇 

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2022-11-28 14:38 發表

西人都有分超西嘅西人同冇咁西嘅西人!!!!
美國一定係超西嘅人🤣

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-11-28 14:49 發表

由我懂事開始至今都近半個世紀,
不停聽到人講呢個歐洲國家唔妥老美,果個歐洲國家又唔妥老美……

但聽左幾十年.....一轉頭又話歐洲國家由老美領導......
是唔妥
但美國太強
等於日本
你估佢想服從美國咩

只有永遠既利益,沒有永遠既朋友。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-11-28 14:35 發表
據《紐約時報》11月17日報道,在印尼峇里島二十國集團(G20)領導人第十七次峰會期間,法國經濟和財政部長勒梅爾當面對美國財長耶倫說,美國通過的

歐洲地中海政權 本身就係連接亞洲,中俄 根本應是最佳盟友,要能源有能源,要工廠有工廠,要糧食有糧食…

點話點好

全世界都一樣,
政治都係睇利益關係。

政客不傻,只是收了美國錢,替美國做事。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-11-28 14:35 發表
據《紐約時報》11月17日報道,在印尼峇里島二十國集團(G20)領導人第十七次峰會期間,法國經濟和財政部長勒梅爾當面對美國財長耶倫說,美國通過的

根本老美當歐洲佬係on9契弟咁玩,只係班on9仔無能力同美國反枱。

歐盟以為只要抱住美國大脾, 就可以好似美國一樣飛黃騰達, 結果唔單止夢想變妄想, 而且更加被美國起尾注, 証明咗死跟老美, 注定唔會有好下場。

挑!死鬼!攞完著數又再反中國,絕不可信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]