• 瀏覽: 25,702
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
+7
抵打,同我打大力D

國廣播公司(BBC)比英國人小話佢無公信力. 常常做假, 連皇室News都做假. Shame on you

把BBC記者趕出中國吧。

原來又係BBC在妖言惑眾,攪分化!國安法拘捕佢啦!

引用:
原帖由 果個硬硬的魚蛋 於 2022-11-28 15:11 發表

重作 !句子不通!寫多一次
typo

引用:
原帖由 LWCW 於 2022-11-28 12:54 發表

就係等緊。幾時?吾好又嘴炮當做左
等唔等到就唔知啦,不過呢噉樣嘅情況一般會喺香港拉曱甴祭旗嘅。

內地記者被黑暴虐打,最終屈病離世!香港記者做過乜?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-28 15:27 發表

typo
Ok

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-11-28 12:04 發表
英國廣播公司(BBC)報道,嚴正關注公司一名記者在上海採訪民眾抗議防疫時,一度被警員毆打和拘留。BBC 說,記者 Ed Lawrence 在被捕期間曾經被踢及毆打,及後就被警員拘捕,並且拘留了數小時才釋放。

大陸以毆打一位外國記者,來證明自己不是東亞病夫,勁呀!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/bbc-英國廣播公司-記者-上海-被捕-毆打-烏魯木齊中路-路牌-上海-烏魯木齊-抗議防疫-021829650.html
BBC記者來中國影鬼域相片?
在英國辦公室用電腦加工就得得啦,來中國搞事刷存在感,用來證明來過中國?

間碟記者?   趕佢地出中國吧!

打係唔得,八國聯軍鴉片戰爭國仇家恨,立即捉返電視直播斬首咁先顯我習近平主席國威.

影一張相就看圖創作抺黑扣帽子, BBC習慣製作抺黑誹謗新聞, 相關妓者被打殘都是抵Q死啊...

打得好等你班死Cia攪攪振啦!
比我就係佢後面放暗瘡啦!
港區國安局又可以借機做野!
比獎金~派百萬~擋係碎銀~捉拿!

好咯好咯,又強制裁圍堵,中國可正式鎖關了

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]