• 瀏覽: 25,708
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
+7
BBC=British Bullshit Corporation
打得好

呢位記者肯定又報導左大陸不公開的真相

當報導開始失實,越發煽情,大家知咩事啦

低能死

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-28 12:19 發表
有無多D BBC供正常人無法律責任咁打, 預我一個
預我+1,香港被佢哋玩得太耐了。

引用:
原帖由 montejo 於 2022-11-28 13:30 發表

有冇留意呢幾日不停出封控負面新聞!
梗係留意到啦!近來香討有幾隻黃黑曱甴,日日好勤力開post抹黑國家,煽動仇恨,
煽動反國家!香討兄弟梗睇到啦!繼續密切留意!

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-11-28 12:04 發表
英國廣播公司(BBC)報道,嚴正關注公司一名記者在上海採訪民眾抗議防疫時,一度被警員毆打和拘留。BBC 說,記者 Ed Lawrence 在被捕期間曾經被踢及毆打,及後就被警員拘捕,並且拘留了數小時才釋放。

大陸以毆打一位外國記者,來證明自己不是東亞病夫,勁呀!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/bbc-英國廣播公司-記者-上海-被捕-毆打-烏魯木齊中路-路牌-上海-烏魯木齊-抗議防疫-021829650.html
BBC 係中國內地巳經無記者證可用,何來記者呀?

黎啦 文宣戰

拉個仆街記者啦,BBC記者無個好人!

BBC本身就是間諜記者啦.

引用:
原帖由 montejo 於 2022-11-28 13:33 發表

華姐早講過,BBC內媒英國監管,國際版係無英國政府監管嘅!
這幾天都有很多花卵功人士把一些片段, 自己用普通話配音, 講到好似身歷其境咁.

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-11-28 12:04 發表
英國廣播公司(BBC)報道,嚴正關注公司一名記者在上海採訪民眾抗議防疫時,一度被警員毆打和拘留。BBC 說,記者 Ed Lawrence 在被捕期間曾經被踢及毆打,及後就被警員拘捕,並且拘留了數小時才釋放。

大陸以毆打一位外國記者,來證明自己不是東亞病夫,勁呀!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/bbc-英國廣播公司-記者-上海-被捕-毆打-烏魯木齊中路-路牌-上海-烏魯木齊-抗議防疫-021829650.html
昂撒族人同黃黑一樣要杜絕

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-11-28 12:06 發表
我睇唔撚到
我聽唔撚到
唔撚關我事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]