• 瀏覽: 25,697
  • 回覆: 167
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 sakito520 於 2022-11-28 12:42 發表
呢波抺黑攻勢十足屎夾同封武漢個陣
仲咁溫和睇黎閪慌出手好撚低比班柒頭啵對比甲由
有冇留意呢幾日不停出封控負面新聞!

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-11-28 13:06 發表

連英國佬都話呢間BBC專報假新聞的, 公安當然要教訓這些壞份子啦, 跟著把他們趕出境.
華姐早講過,BBC內媒英國監管,國際版係無英國政府監管嘅!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-28 13:28 發表

明顯本地反共同白人合作,攪事
有冇留意呢幾日好多呢啲封控負面新聞?

假新聞害幾多人,打得少啦

引用:
原帖由 montejo 於 2022-11-28 13:34 發表

有冇留意呢幾日好多呢啲封控負面新聞?
連網紅美女都出動,有人組織反政府,類似上次為樓市遊行既人,迫政府出錢救地產開發商,中共明顯表面惡,實際組織遊行,就立即跪地

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-11-28 12:04 發表
英國廣播公司(BBC)報道,嚴正關注公司一名記者在上海採訪民眾抗議防疫時,一度被警員毆打和拘留。BBC 說,記者 Ed Lawrence 在被捕期間曾經被踢及毆打,及後就被警員拘捕,並且拘留了數小時才釋放。

大陸以毆打一位外國記者,來證明自己不是東亞病夫,勁呀!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/bbc-英國廣播公司-記者-上海-被捕-毆打-烏魯木齊中路-路牌-上海-烏魯木齊-抗議防疫-021829650.html
BBC 記者唔系比中國取消記者証咩?

先有雞定係先有蛋?點解會出事件俾外力利用?如果人民生活愉快,又點解要搞事?

造謠惑公傳媒公司應掃出國門收回牌照!

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-28 13:03 發表

又唔好咁講.......當日now黑者都有片比KO打
點之KO都有片......now黑記搶証出手先
黑記就係想引人打佢, 咁先有新聞做

引用:
原帖由 農場紅色馬 於 2022-11-28 13:54 發表

黑記就係想引人打佢, 咁先有新聞做
BBC未有片唔知
now黑記真係有片, 唔播晒擺明老屈

等睇外國記者聯合中國暴民屠殺警員焚燒汽車搶掠商店!

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-11-28 12:04 發表
英國廣播公司(BBC)報道,嚴正關注公司一名記者在上海採訪民眾抗議防疫時,一度被警員毆打和拘留。BBC 說,記者 Ed Lawrence 在被捕期間曾經被踢及毆打,及後就被警員拘捕,並且拘留了數小時才釋放。

大陸以毆打一位外國記者,來證明自己不是東亞病夫,勁呀!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/bbc-英國廣播公司-記者-上海-被捕-毆打-烏魯木齊中路-路牌-上海-烏魯木齊-抗議防疫-021829650.html
唔知佢地做咗乜野被人捉?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]