• 瀏覽: 9,112
  • 回覆: 25
鑑於近期接連發生多宗黑幫幫派為爭奪利益而引發連串暴力案件,西九龍總區刑事部聯同油尖、旺角、深水埗及九龍城警區人員,由本月

南亞畜生巴基躝癱走私販毒,超市偷米,在行人路踩單車,拒捕襲警,無惡不作,無日無之,作奸犯科,破壞治安,傳入変種病毒,視法律如無物,全無人性,令人髮指!
快快滾出香港

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221127/bkn-20221127042438127-1127_00822_001.html

最好帶走時可以上手銬,包佢哋會乖返一段時間或洗底 

引用:
原帖由 AP27 於 2022-11-28 11:11 發表
鑑於近期接連發生多宗黑幫幫派為爭奪利益而引發連串暴力案件,西九龍總區刑事部聯同油尖、旺角、深水埗及九龍城警區人員,由本月

南亞畜生巴基躝癱走私販毒,超市偷米, ...
你話趕就趕呀
要諗合理理由+方法架
所以先麻煩

其實樓主唔好咁口嚮
以小黃人咁搞破壞
如果一個萬一中國分裂
中國人成為難民
分分鐘好似印第安人咁被屠殺殆盡(或者應叫莫希干人)
佢地都係黃種人嚟………

美洲人、日本人就係沾過血嘅狗
殺盡嘅機率好高

引用:
原帖由 s336990 於 2022-11-28 11:40 發表

你話趕就趕呀
要諗合理理由+方法架
所以先麻煩

其實樓主唔好咁口嚮
以小黃人咁搞破壞
如果一個萬一中國分裂
中國人成為難民
分分鐘好似印第安人咁被屠殺殆盡(或者應叫莫希干人)
佢地都係黃種人嚟………

美洲人、日本人就係沾過血嘅狗
殺盡嘅機率好高
師兄你隻眼係吾係對顏色分辦有問題,南亞/巴基躝癱膚色好明顯不是黃種人所以有合理合法理由趕地出公海免得再浪費香港人一分一毫公帑

引用:
原帖由 AP27 於 2022-11-28 12:02 發表

師兄你隻眼係吾係對顏色分辦有問題,南亞/巴基躝癱膚色好明顯不是黃種人所以有合理合法理由趕地出公海免得再浪費香港人一分一毫公帑
我講得唔清楚
話黃種人,指嘅係印第安人,唔係南亞人
美國屠殺印第安人
日本侵華屠殺華人
所以唔好咁口嚮,以小舊人賣國賊尿性
真係怕他朝成為難民被屠殺嘅一日

鄧炳強做到嘢

掃走他們

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-11-28 12:11 發表

原來唔止個腦,連對眼都有問題
如果香港能夠全面產除所有南亞畜生/巴基躝癱,香港人應該可以人人有公屋住,香港人不需要排10年還未上樓

退出難民公約啦,蔣依班南亞冚家鏟遣送返去原居地

即時遣返, 或者送去英國都可以, 係佢當年簽話要收, 香港都回歸咁多年真係關人忍事

引用:
原帖由 ufobt 於 2022-11-28 12:20 發表
退出難民公約啦,蔣依班南亞冚家鏟遣送返去原居地
拎落公海就得啦

多謝氾民,多謝公民黨,多謝張超雄。

黃絲對於香港假難民從來唔敢表態,淨係識得排擠內地新移民

唔好再收難民啦。
難民唔好再黎香港啦!去歐美英啦!鬼佬好好人,好有人道理主義由會收留你地,會派錢比你地會比公屋你地住,養埋你地架!

呢班南亞畜生/巴基躝癱浪費香港人上公屋機會,破壞香港治安,破壞香港衛生,破壞香港秩序,浪費公帑
南亞畜生/巴基躝癱對香港百害而無一利,無一個好正垃圾

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]