• 瀏覽: 28,269
  • 回覆: 118
+3
咪就係有香港呢個缺口lor

發過豬頭

開得呢d公司會同黨幹部冇關係咩

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-28 11:01 發表
根本就係有內鬼,有乜理由之前都控制到,而家就爆得咁激?
唔係個政策有問題,係有人玩野。
同香港差不多, 大陸播疫的人都是異常地行遍大街小巷, 足跡遍佈大江南北!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-28 11:01 發表
之前唔係講咗上海有對唔知咩教會母女收錢播毒被拉咩.

附件

line_20221128_122314.png(213.5 KB)

呢啲應該都係殭屍身份,後面的是特權階級所控制,據傳皇上家族刮了過萬億,所以堅持核酸也是不無原因的

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-28 10:57 發表
內地傳媒報道,國內多達250間核酸檢測機構涉及頻繁造假。事件引起公眾關注之際,蘭州日前就傳出個別待轉運的群眾核酸檢測呈陰性,市衛健委在通報中

要揾替死鬼祭旗結束防疫🤭

最後咪又是但搵條友出嚟頂
The show must go on 

真係有做假都好難查,要污染d samples好容易

領導要鋪路🤷🏼‍♂️生潺你好彩嘞🤷🏼‍♂️你被選中咗,天命所歸🤷🏼‍♂️

引用:
叻仔🤷🏼‍♂️👍領導就係要大家咁諗🤷🏼‍♂️👍

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-28 11:07 發表

沒有對呢d機構監察得好係咪漏洞? 當政者真係沒有責任?
政府對相認機構作出適當懲處就得🤷🏼‍♂️其他嘢你唔駛理唔好問,問得多對你冇好處🤷🏼‍♂️

刁, 又係曱甴文宣嘢🤭🤫😆🤣

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-28 10:57 發表
內地傳媒報道,國內多達250間核酸檢測機構涉及頻繁造假。事件引起公眾關注之際,蘭州日前就傳出個別待轉運的群眾核酸檢測呈陰性,市衛健委在通報中

要查是常識吧?

巨大嘅利益, 背後全部係資本操控, 點會唔爆, 點可以唔爆, 19年係漂亮國放毒, 而家根本唔使人哋出手

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]