• 瀏覽: 18,019
  • 回覆: 21
國家衞健委周一(28日)通報,內地前一日新增40,052宗本土新冠病例,分別為3,748宗確診和36,304宗無症狀感染。重慶新增9685宗病例佔最多,廣東再多9,108宗,廣州海珠區周一凌晨零時起調整社會面疫情防控措施,東中西部實施不同的措施,部分地區即日起解除本月13日發布的強化交通管控、停業停工等措施,其餘地區延長至下月2日午夜12時。

重要的事情說三遍︰
破四萬了!
破四萬了!
破四萬了!

動態清零喎!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20221128/bkn-20221128084522465-1128_00952_001.html

有排搞 !  

官方數字嚇下人啫,實際應該少啲嘅!

支持

依家美國日日都過百萬宗啦!
4萬宗睇唔倒啦!
有排都未追倒香港個感染率啦!
香港市民唔測又唔報就自己清零啦!
仲有幾多香港人會報呢?
發達囉!香土依家好多獎金攞!

比獎金~派百萬~擋係碎銀~捉拿!

清零越清越多, 封城一定要越封越長啦, 支持動態清零, 封城封國, 吾好比佢停。

咪能出黎害人呀,中國要封城呀

引用:
原帖由 manu_man 於 2022-11-28 18:40 發表
清零越清越多, 封城一定要越封越長啦, 支持動態清零, 封城封國, 吾好比佢停。
難道玩共存,數字會下降?,日本日日都十幾萬宗

非常支持呀
其實內地人真係好幸福,有一個愛民如子既中央政府
為左大家健康著想努力防控

見到真係令我好感動

希望香港都學習內地既防控措施啦

敵國騸動黑媒份子攪咁多都無用架!
解放軍只要block左個互聯網,啪左隻Twer,封左平果佢,拉晒喲黑記CIA去打,就玩完架啦!
唔好諗住又可以學香港呃喲小學雞上街攪事,返去仔殺老豆老母先得架,內地唔係香港咁好做咁好呃架!
中央已經拉緊喲cia黑記bbc納粹騸動組織嗱!
港區國安局借機做野啦!

4萬咁多!
咁要再封耐啲先得喇

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-28 10:34 發表
官方數字嚇下人啫,實際應該少啲嘅!
官方仲應該係千幾。

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-11-28 16:16 發表
依家美國日日都過百萬宗啦!
4萬宗睇唔倒啦!
有排都未追倒香港個感染率啦!
香港市民唔測又唔報就自己清零啦!
仲有幾多香港人會報呢?
發達囉!香土依家好多獎金攞!

咪就係。外國日日幾百萬人中。中國式清0算成功。支持大大

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]