• 瀏覽: 15,698
  • 回覆: 137
+2
台灣九合一大選民進黨潰不成軍,只守住南部執政。資深政治評論員沈富雄認為,在台北市市長選舉落敗的前衛福部部長陳時中,以及辭去民進黨黨主席的蔡英...

唔到佢唔戀權, 佢聽晒尾國佬話, 尾國佬唔俾佢退位!
佢不得民心的最大敗筆係綁架台民上戰場!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/daily/chi/1008573/日報-中國-蔡英文戀權成大敗主因-台大選民進黨潰不成軍

呢條臭八撈埋任期都無得撈啦!明日黃花。

民進黨仆直我都打咗個突。
又話臺灣年輕人好想同解放軍打巷戰嘅?
解放軍有壓倒性優勢已經係鐵一般嘅現實,西毛日日吹臺灣乜嘢晶片軍事優勢只係笑話。

錢己袋 關人

綠營簽左不投降同意書都輸???? 

想操控人民抗中保綠。狂妄自大目中無人,更誤信網軍側翼神助攻。舉全黨之為追殺三朝元老王世堅和新女高虹安,但民眾高票支持他們。

佢唔知係唔係有病抑或怕被質詢,最近的訪問都是讀稿後匆匆離場。

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-28 10:02 發表
證明台灣同胞好想回歸祖國!

聽聞菜己經將家族資產轉走外國, 下屆贏唔贏到都無所謂了, 貪了2屆乜都攞夠, 陳水餅都係攞一屆都有排嘆

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-11-28 09:50 發表
呢條臭八撈埋任期都無得撈啦!明日黃花。
留低所吞買軍火的回佣才好走人

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-28 09:56 發表
民進黨仆直我都打咗個突。
又話臺灣年輕人好想同解放軍打巷戰嘅?
解放軍有壓倒性優勢已經係鐵一般嘅現實,西毛日日吹臺灣乜嘢晶片軍事優勢只係笑話。
民退黨網軍好利害, 呃埋香港人

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-11-28 10:27 發表

民退黨網軍好利害, 呃埋香港人
臺灣年輕人第一個唔信呢啲鬼話。
所以唔敢再出嚟投民進黨。
不投民進黨保平安。
日日喺度吹烏克蘭大勝,不過事實歸事實。

引用:
原帖由 keung135 於 2022-11-28 09:58 發表
錢己袋 關人
買軍火的回佣好禾味, 國民黨要好好清算她

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-28 10:28 發表

臺灣年輕人第一個唔信呢啲鬼話。
所以唔敢再出嚟投民進黨。
不投民進黨保平安。
日日喺度吹烏克蘭大勝,不過事實歸事實。
中國人都係愛和平的,
好戰者都係飲洋奶大的!

看來臺灣人民已經認清事實,用選票決定前途。
與分裂勢力劃清界線,準備擁抱國家。

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-28 10:02 發表
佢老美已失去國際話事權, 只有民退黨仍在夢中!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]