• 瀏覽: 52,964
  • 回覆: 386
  • 追帖: 2
+23
引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2022-11-28 10:33 發表

得幾百人收美金搞事
一定係 燒死嗰十幾人一早收晒安家費
然後自導自演一駒戲 屈政府食死貓
激發民眾情緒 anyway,有冇師兄知一條人命咩價位?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-11-28 09:49 發表
嚇到在內地西人k0l都走 🤣

https://youtu.be/3VEYxrjd3Co
他沒有帶口罩喎⋯⋯ 

引用:
原帖由 smart889 於 2022-11-28 10:59 發表
大陸有示威時,歐美就會組織滲透,組織成推翻政府嘅行動,睇嚟大陸都應該開始行動反擊,當歐美出現示威嘅時候,應該出動國家機器,盡量顛覆歐美體制,以牙還牙,令歐美國家不得安寧
共產黨都廢嘅,多次機會都唔做啦🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 stocky1010 於 2022-11-28 11:21 發表
又利用民主邪教這一招煽動民眾,同香港黑暴一樣
全力支持公安執法鎮壓黑暴
但點解香港政府d官同議員仲未出黎譴責大陸呢班黑暴? 他們真的是黑暴嗎?

大陸人一向咁㗎喎
上星期針對學校欺凌就有幾百人圍公安局, 要求嚴懲
封控示威亦時不時有
香港居民覺得奇,係因為唔了解大陸,唔知道大陸人發聲嘅溝道根本就好多,而且大陸人唔蠢,佢哋係會為自己出聲

好難信讀清華大學嘅人會咁做,清華大學學生個個都為將來鋪路,企出嚟第日等食屎。睇吓19年香港班大學生就係好例子。

一定係外國勢力造謠作假新聞唱衰中國

引用:
原帖由 gcbd90cd03670 於 2022-11-28 10:00 發表

特別搵新疆來搞事者.
西方搞顏色革命,網上一堆證據,抓到一堆反賊.
外國勢力係咪俄羅斯人?姓馬既

人民只係要求生活
但係話封就封
完全唔理會市民生活既話
咁好難唔出黎嘈

引用:
原帖由 gcbd90cd03670 於 2022-11-28 10:00 發表

特別搵新疆來搞事者.
勾結外國勢力,要嚴懲攪事者

引用:

特別搵新疆來搞事者.
FBI/ CIA/ MI6 搞事...?

引用:

特別搵新疆來搞事者.
讓它發酵下啦!來個土耳其式的大清除,不用文化大革命那種規模來清除毒瘤。

美國有機會做嘢!又接顏色革命

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-11-28 12:09 發表

FBI/ CIA/ MI6 搞事...?
https://udn.com/news/story/7331/6227253

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]