• 瀏覽: 18,684
  • 回覆: 76
+2
大批聲稱在母國遭受酷刑而到香港提出免遣返聲請、以南亞裔為主的人士滯留香港,多年來為本港帶來不少經濟負擔,並衍生治安和非法工作「搶飯碗...

假難民數字頗驚人, 令香港房屋問題更趨嚴峻
支持入境處加快遣返有濳在危險的南亞裔假難民!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2388978/即時-港聞-入境處3招全速趕走假難民-反黑工加快遣返-處理個案時間縮至10周

千祈唔好俾佢哋有任何藉口留港

屌根本一冇證即send back啦
仲加乜快丫

趕走難民!

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-11-28 09:01 發表
屌根本一冇證即send back啦
仲加乜快丫
X2
講真, 香港現在不是白人砧板上的一塊肥肉, 沒有義務替牠們接收被牠們所害的難民, 香港政府應該第一時間把難民全解去美國!

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-11-28 09:16 發表

X2
講真, 香港現在不是白人砧板上的一塊肥肉, 沒有義務替牠們接收被牠們所害的難民, 香港政府應該第一時間把難民全解去美國!
"沒有義務替牠們接收被牠們所害的難民"
相當說對..

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-11-28 09:27 發表

"沒有義務替牠們接收被牠們所害的難民"
相當說對..
美國佬在這個世紀創造了過億難民, 而美國是移民天堂, 牠們應該自己接收返!

被迫害?定係犯咗法要走路呢?
另外呢,若果唔係有律師教路,又點會有咁多假難民識得走後門?所以呢,係時候要查埋班律師,同埋條 香蕉紅,先至對得起香港納稅人! (可惜條 香蕉 走很咗!)

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-11-28 09:41 發表
被迫害?定係犯咗法要走路呢?
另外呢,若果唔係有律師教路,又點會有咁多假難民識得走後門?所以呢,係時候要查埋班律師,同埋條 香蕉紅,先至對得起香港納稅人! (可惜條 香蕉 走很咗!)
南亞之父張狗雄, 受佢老美之命整冧香港, 迫政府大開中門, 有呢條漢奸教路, 公賊黨豬籠入水!

佢哋的生命力太強
幾年來沒有人係疫情中出過事
冇估怪就奇!

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-11-28 08:52 發表
大批聲稱在母國遭受酷刑而到香港提出免遣返聲請、以南亞裔為主的人士滯留香港,多年來為本港帶來不少經濟負擔,並衍生治安和非法工作「搶飯碗...

...
當你安排所有難民申請者都會送去另一個地方隔離安置.
咁就唔會有人黎...

香港已經唔使作為英國既收容港存在...
聯合國又未找欠款.

引用:
原帖由 kid_a 於 2022-11-28 11:00 發表

當你安排所有難民申請者都會送去另一個地方隔離安置.
咁就唔會有人黎...

香港已經唔使作為英國既收容港存在...
聯合國又未找欠款.
聯合國被美國佬搞到好窮, 唔好妄想欠香港啲錢可以有著落

一早要咁做

引用:
原帖由 劉婕 於 2022-11-28 11:10 發表

聯合國被美國佬搞到好窮, 唔好妄想欠香港啲錢可以有著落
所以都要盡快斬纜啦.
香港唔係真係ATM...
同埋.
呢D國際責任連大國都負唔起.
小小一個香港唔好咁自大好無 !!??

引用:
原帖由 kid_a 於 2022-11-28 11:38 發表

所以都要盡快斬纜啦.
香港唔係真係ATM...
同埋.
呢D國際責任連大國都負唔起.
小小一個香港唔好咁自大好無 !!??
當日有犯民, 香港好頭痕
送錢俾外人, 專呃黃愚民

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]