• 瀏覽: 106,197
  • 回覆: 5
  • 追帖: 3
+33
上有政策,下有對策既社會。
你唔去查明過程,就會被蒙在鼓裡。
好多人在過程當中從中取利,不理居民死活。

引用:
原帖由 s336990 於 2022-11-28 06:15 發表

話如果由賣傘嘅控制落雨,雨將唔會停
話有個女人注冊咗35間核酸公司
有佢公司嘅地方,就有亂況
打針有用,
不停圍封,
不停檢測,
上面3句其實相當自相矛盾。

不停話外國日日死好多人,
但又見人地日日吃喝玩樂,
亦令好多人開始自我懷疑。

引用:
原帖由 airforce3 於 2022-11-28 07:16 發表

疫情三年,一群拿着金飯碗鐵飯碗的人去告訴那些沒有飯碗的人,你們要堅持,你們一定要不惜一切的代價,我們會戰勝一切的困難。我們會取得最終的勝利。你們要學會感恩,你們要有一顆懂得感恩的心。反觀全世界反觀世界盃現場才發現封了個寂寞,封苦了沒有飯碗的平民百姓。
知唔知中國世界盃直播係cut走晒d觀眾鏡頭?

引用:
原帖由 airforce3 於 2022-11-28 07:25 發表

冇cut,你睇cctv 5就知。不要信傅言
傳咩言?
我就係開著cctv同其他直播同時做過對比,
你依d冇求証過既人反而唔好講大話黎呃人。

引用:
原帖由 achau 於 2022-11-28 22:37 發表

cut走晒d觀眾鏡頭?
左上角的CCTV5 Logo呢?
你依個係其他人用外地源做直播, 當然睇到觀眾啦~~

引用:
原帖由 achau 於 2022-11-29 01:02 發表

訊源是FlFA提供的,CCTV直播又可以點cut呢?你這個所謂外地訊源都係得一個鏡頭影到觀眾,大陸人亦唔係單睇CCTV,BilibIi有很多UP主去現場睇。大把觀眾席影片,你以為大陸人唔知出面唔戴口罩咩,笑死。
而家直播緊, 你咪去同步睇吓CCTV5同Viutv/海外直播有咩分別先啦~

同時開住兩個台睇, 61分鐘有兩個巴西球迷拎住巴西國旗, CCTV5就冇依個畫面~
而家69分鍾有巴西球迷畫面, 你CCTV5咪又係冇...

附件

69.jpg(188.18 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]