• 瀏覽: 12,176
  • 回覆: 51
卡塔爾(Qatar,又譯卡達)世界盃如火如荼舉行中,據多間英媒11月26日報道,不少英國球迷到西班牙特內里費(Tenerife)觀看球賽及享受較暖和天氣,

威斯斯同英格蘭原來都不和,不如夾埋蘇格蘭北愛爾蘭一齊獨立啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/840947/世界盃-英格蘭與威爾斯球迷互毆-西班牙酒吧外亂鬥-警介入調查

唔敢起卡塔爾打架, 唔踎監都驅逐出境

呢d係黃甴所講既有質素身屎?

英國足球流氓唔係講笑

英國球迷搞事唔係第一日發生,所以卡塔爾世界盃期間禁酒係對的

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-11-27 17:42 發表
唔敢起卡塔爾打架, 唔踎監都驅逐出境
卡塔爾唔比街邊飲酒

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-11-27 18:23 發表
英國足球流氓唔係講笑
已經比70,80年代好啦

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-11-27 18:23 發表
英國足球流氓唔係講笑
睇新聞,犯過事嘅英國流氓,凡有大型足球賽事,係禁止離境

威爾斯見到英國點對蘇格蘭,所以都作反

世界盃唔俾烏黑爛出線,分組賽唔俾大佬美國贏同送分俾伊朗,英格蘭仲唔打9你

唔好畀英格蘭扮哂大哥,威爾士一於脫離陰國獨立。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-11-27 17:40 發表
卡塔爾(Qatar,又譯卡達)世界盃如火如荼舉行中,據多間英媒11月26日報道,不少英國球迷到西班牙特內里費(Tenerife)觀看球賽及享受較暖和天氣,

全球最危險既化學反應,就係英國球迷+酒精
兩者一加埋既殺傷力大過咩TNT炸藥
哩樣真係唔係講假

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-11-27 18:27 發表
英國球迷搞事唔係第一日發生,所以卡塔爾世界盃期間禁酒係對的
真係好多醉酒鬧事,希望香港都可以學卡塔爾咁,都係禁酒啦好心

有乜咁出奇?!
就算同一地方~曼聯球迷 跟曼城嘅都係世仇啦!🤭
經常球場內打到場外!😂

野蠻的白皮豬

閹割佬輸波果陣,暴力程度不亞於亞洲斧頭幫

鍵盤翻頁
左右