• 瀏覽: 15,802
  • 回覆: 29
+2
引用:
原帖由 95折 於 2022-11-28 19:07 發表
呢種防控,港撚藍犬未試過,當然大大聲話支持啦
但試過醫療過載呢, 同封控比邊樣慘...?

一日死幾百人時, D話共存L唔見繼續話好?

中央就係無西人同小黃人咁白痴, 自欺欺人當無件事...

引用:
原帖由 divtssds01 於 2022-11-28 18:33 發表
封城清零= 正中美國佬下懷
咁蠢都唔明
港毒L
最開心
你係嗎

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-28 19:16 發表

但試過醫療過載呢, 同封控比邊樣慘...?

一日死幾百人時, D話共存L唔見繼續話好?

中央就係無西人同小黃人咁白痴, 自欺欺人當無件事...
是旦,外國死人好平常,中國怕肺炎

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-11-28 19:10 發表
一輩子核酸,一輩子清零,很暖心呢 很照顧百姓的健康呢 要感恩呢

清零是咱們的驕傲 絕不學洋鬼子共存天天看世界盃看得那麼開心

洋鬼子共存天天開心看世界盃 咱們要天天排隊核酸做個乖寶寶

絕不落入洋鬼子的圈套:sm ...
傻人做完核酸咪可以出街
又唔係唔俾
只係怕受感染唔肯出街
香港又唔係未試過
你隻港毒L 咁開心
你以為自己百毒不侵

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-29 00:00 發表

是旦,外國死人好平常,中國怕肺炎
因死慣左當平常先反智唔正常...

官員及民眾都有錯..........!!

不過北京習.............要知道民生是重中之重.........比防疫更為重要......!!
雖然不病死.........但餓死都會官迫民反..........同現在歐洲一樣....!!

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-29 01:31 發表

因死慣左當平常先反智唔正常...
民主可以合法殺人

冇肺真係利害

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-11-28 18:47 發表

中共係咁蠢,黃甴主子美國就唔使三日唔埋就中國 中國 中國啦
算啦, 你講極曱甴都係唔明的, 因為牠們已被徹底洗腦了

最好笑話防疫鎖左, 消防入唔到去救 
屋企火災消防等返黎開門先救???? 

支持

一場另類的革命

引用:
原帖由 天地會陳浩南 於 2022-11-27 17:19 發表

新疆維吾爾自治區黨委常委會召開會議,重申依法嚴厲打擊造謠傳謠、煽動滋事、暴力抗拒疫情防控措施等違法犯罪行為。

會議指出,烏魯木齊市已實現社會面基本清零,但疫情風險尚未徹底清除、傳播鏈條仍未完全阻斷,稍有鬆懈就會反彈。市各級各部門要堅持人民至上、生命至上,堅持總策略總方針不動搖不走樣,鞏固擴大防控成果,奮力奪取疫情防控殲滅戰最終勝利。

會議要求更加科學精準推進核酸檢測、流調排查、隔離轉運等工作 ...
過台海抓人吧

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-11-29 07:54 發表

算啦, 你講極曱甴都係唔明的, 因為牠們已被徹底洗腦了
都唔可以由得佢地做謠抹黑

引用:
原帖由 天地會陳浩南 於 2022-11-27 17:19 發表

新疆維吾爾自治區黨委常委會召開會議,重申依法嚴厲打擊造謠傳謠、煽動滋事、暴力抗拒疫情防控措施等違法犯罪行為。

會議指出,烏魯木齊市已實現社會面基本清零,但疫情風險尚未徹底清除、傳播鏈條仍未完全阻斷,稍有鬆懈就會反彈。市各級各部門要堅持人民至上、生命至上,堅持總策略總方針不動搖不走樣,鞏固擴大防控成果,奮力奪取疫情防控殲滅戰最終勝利。

會議要求更加科學精準推進核酸檢測、流調排查、隔離轉運等工作 ...
香港都仲有啦啦隊,趁機拉埋死剩種。😡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]