• 瀏覽: 15,800
  • 回覆: 29
+2

新疆維吾爾自治區黨委常委會召開會議,重申依法嚴厲打擊造謠傳謠、煽動滋事、暴力抗拒疫情防控措施等違法犯罪行為。

會議指出,烏魯木齊市已實現社會面基本清零,但疫情風險尚未徹底清除、傳播鏈條仍未完全阻斷,稍有鬆懈就會反彈。市各級各部門要堅持人民至上、生命至上,堅持總策略總方針不動搖不走樣,鞏固擴大防控成果,奮力奪取疫情防控殲滅戰最終勝利。

會議要求更加科學精準推進核酸檢測、流調排查、隔離轉運等工作,加快推動社會面見底清零,穩步有序恢復正常生產生活秩序,要聚焦受疫情影響的困難群眾和個體工商戶、低收入人群、無固定收入人群等,實施發放救助資金和補貼等針對性措施。

會議強調,各級領導幹部要早識別、早預警、早發現、早處置,有效防範重大突發事件發生,保障各族群眾生命和財產安全,全力維護社會大局和諧穩定。

似乎仲要繼續

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/11771744-新疆:依法嚴打造謠煽動滋事、暴力抗拒疫情防控

支持習主席永續,-定要清零,將所有收外國$嘅暴徒肅清

封城清零= 正中美國佬下懷
咁蠢都唔明

引用:
原帖由 divtssds01 於 2022-11-28 18:33 發表
咁蠢都唔明
小黃人信老美呢d先叫蠢, 睇下自己下場同烏克蘭下場...

想知真相就睇

附件

01.jpg(1.53 MB)

媒體發大 

捉英,美及外國特工。及漢奸。傾覆中國。

依法,法治社會。

引用:
原帖由 天地會陳浩南 於 2022-11-27 17:19 發表

新疆維吾爾自治區黨委常委會召開會議,重申依法嚴厲打擊造謠傳謠、煽動滋事、暴力抗拒疫情防控措施等違法犯罪行為。

會議指出,烏魯木齊市已實現社會面基本清零,但疫情風險尚未徹底清除、傳播鏈條仍未完全阻斷,稍有鬆懈就會反彈。市各級各部門要堅持人民至上、生命至上,堅持總策略總方針不動搖不走樣,鞏固擴大防控成果,奮力奪取疫情防控殲滅戰最終勝利。

會議要求更加科學精準推進核酸檢測、流調排查、隔離轉運等工作 ...
唔繼續就要犧牲幾十萬老弱...

引用:
原帖由 divtssds01 於 2022-11-28 18:33 發表
咁蠢都唔明
中共係咁蠢,黃甴主子美國就唔使三日唔埋就中國 中國 中國啦

見到呢啲畫面,啲黃撚又開 叫佢哋同胞手足。真頂癮。

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-28 18:47 發表

唔繼續就要犧牲幾十萬老弱...
仲要世界多十億長新冠,對世界發展做成極大破壞。

呢種防控,港撚藍犬未試過,當然大大聲話支持啦

引用:
原帖由 peter925 於 2022-11-28 19:00 發表

仲要世界多十億長新冠,對世界發展做成極大破壞。
美台自己濕晒身,就想拉埋中國落水...

一輩子核酸,一輩子清零,很暖心呢 很照顧百姓的健康呢 要感恩呢

清零是咱們的驕傲 絕不學洋鬼子共存天天看世界盃看得那麼開心

洋鬼子共存天天開心看世界盃 咱們要天天排隊核酸做個乖寶寶

絕不落入洋鬼子的圈套

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]