• 瀏覽: 111,752
  • 回覆: 1,051
  • 追帖: 2
+51
看世界咪就係好多政府防疫失當害死幾多人...

睇台灣,防疫模範生時人民開心d, 定疫情失控一日死幾百人時開心d...

睜眼看看世界

解封都是用人命換來的

我只知道,別的國家爆了,死一堆人才解封

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 16:13 發表
據網絡流傳照片及影片,北京大學近日爆發抗議封控的示威活動,食堂附近的牆壁上出現紅色塗鴉文字寫著「務實不是躺平,睜眼看看世界」等字句,更疑似

流傳呢度好似喺香港喎

引用:
據網絡流傳照片及影片,北京大學近日爆發抗議封控的示威活動,食堂附近的牆壁上出現紅色塗鴉文字寫著「務實不是躺平,睜眼看看世界」等字句,更疑似

全部都係fake news,腦殘話係幻覺嚟嘅

維護群眾生命安全
堅定不移支持動態清零

引用:

祟洋奶西一直有,表達意見冇問題,但這只是少數人

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-11-27 16:25 發表
看看世界? 先看看長新冠的影響吧。
香港大部份高官已完中咗有乜問題究竟冇長新冠定東亞病夫治港

只要繼續封就乜嘢都可以解決

引用:

一定要鎮壓喇冇辦法🤷🏼‍♂️😨呢啲反對勢力唔可以俾佢座大🤷🏼‍♂️

支持大白大大力打鳩中國人!

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-27 16:46 發表
看世界咪就係好多政府防疫失當害死幾多人...

睇台灣,防疫模範生時人民開心d, 定疫情失控一日死幾百人時開心d...
都不是,肯定尋日最唔開心

疫情死亡人數百分之九十九係外國!

引用:
原帖由 borofans 於 2022-11-27 15:54 發表

香港大部份高官已完中咗有乜問題究竟冇長新冠定東亞病夫治港
所以仲講長新冠
其他國家人不想中也中過招
怕甚麼長新冠
咁易避到感雜?
人要永遠不出街先得

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-11-27 17:03 發表

所以仲講長新冠
怕甚麼長新冠
咁易避到感雜?
人要永遠不出街先得
路遙知馬力崩潰,講咗幾十年又如何?

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-11-27 17:03 發表

所以仲講長新冠
怕甚麼長新冠
咁易避到感雜?
人要永遠不出街先得
縮埋屋企等到其他人中晒, 佢地咪會變成超人囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]