• 瀏覽: 8,779
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
+6
新疆烏魯木齊受疫情影響已封控數月,周四(24日)晚發生的一場導致10人喪生的奪命火警,更被指涉及過度防疫而終釀慘劇,引發不少民眾不滿。繼烏魯

一定收左美國佬錢,走去示威攪事

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/840 ... utm_medium=referral

我支持上海警察同我打死啲上海曱甴😬

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 12:34 發表
新疆烏魯木齊受疫情影響已封控數月,周四(24日)晚發生的一場導致10人喪生的奪命火警,更被指涉及過度防疫而終釀慘劇,引發不少民眾不滿。繼烏魯

外國勢力  無處不在!!

引用:
原帖由 borofans 於 2022-11-27 12:43 發表
我支持上海警察同我打死啲上海曱甴😬
刁民 無處不在

https://youtube.com/shorts/OOH0guKnSwI?feature=share

疫N和相關人士的末日將快到,上月已經預言11月
未任期完照可以郁班廢老,5大軍區已做好準備😌

疫N成為公敵😀

啱加啦,瀨左外國勢力個度啦..哈哈哈

出坦克碌鳩班柒頭啦,我支持中國公安,你們可以打我了

坦克要開動了いただきます

防疫最重要清潔衛生,咁多曱甴環境點會干淨,要清零,必須先清曱甴!

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 12:34 發表

顏色革命已經蔓延到大陸

完全係複製香港模式,找人站在警察前面映相然後看圖作文

原來大陸都有曱甴

HK01 開始撥火

大陸曱甴

咁叫班曱甴唔好播毒
核酸機構唔好做假囉

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-11-27 13:47 發表

顏色革命已經蔓延到大陸

完全係複製香港模式,找人站在警察前面映相然後看圖作文
明顯, G20習拜會反了檯!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]