• 瀏覽: 68,369
  • 回覆: 518
  • 追帖: 1
+38
新疆自治區烏魯木齊近日發生奪命火災,網傳涉事小區因新冠疫情關係實施封控,致消防車一度無法駛入。事後政府雖澄清傳言不實,但

大集會,反了反了

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 1127_00952_001.html

睇台灣, 共存真係好? 死咁多人唔講就當無事?
政府支持度係“防疫模範生”時高D定疫情創新高時高D?

自欺欺人沒有用的... 

網傳網傳網傳網傳網傳

引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-11-27 11:04 發表
網傳網傳網傳網傳網傳
我只信中國人民日報同北韓勞動新聞,
佢地冇報一定係假新聞
就算有片我都覺係美帝造既

造謠來架,小區有住戶發表好多野啦,只不過聽吾到.
好似香港搞,一堆台灣1450裝狗. 一堆人到處造謠 然後裡應外合,搞顏色革命,正白癡.
仲有吾少收錢搞事.

提示: 違規內容已被屏蔽
敍利亞原來的西亞明珠,只因人民的愚蠢,互相對抗,導致家破人亡,國家支離破碎

根據中華民族思想, 呢D係受美國煽動

引用:
原帖由 smart889 於 2022-11-27 11:11 發表
敍利亞原來的西亞明珠,只因人民的愚蠢,互相對抗,導致家破人亡,國家支離破碎
所以中共搞"改革開放",係大錯特錯,叛黨叛國

學下香港警察用催淚水劑啦,呢啲嘢大陸真係唔夠香港專業。

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2022-11-27 11:09 發表

我只信中國人民日報同北韓勞動新聞,
佢地冇報一定係假新聞
就算有片我都覺係美帝造既
你信乜,關人乜事

亳無討論價值

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 10:49 發表
新疆自治區烏魯木齊近日發生奪命火災,網傳涉事小區因新冠疫情關係實施封控,致消防車一度無法駛入。事後政府雖澄清傳言不實,但

大集會,反了反了:smi ...
尾國新一輪挑拔又開始
小小數國人被利用 黑傳媒大大肆報導
激起民怨....
老尾一日不死 中國沒有安寧日

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-27 10:57 發表
睇台灣, 共存真係好? 死咁多人唔講就當無事?
政府支持度係“防疫模範生”時高D定疫情創新高時高D?

自欺欺人沒有用的... 
共唔共存唔係到你控制
流感死咁多人咁又共存?
咁係因為已變風土病仲清咩零?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]