• 瀏覽: 68,486
  • 回覆: 518
  • 追帖: 1
+38
香港太子地鐵死人一樣 搞紀念囉....

西方最鐘意玩呢一套,然後班政客出來講.支持xxxxx  跟住就做本身想做的各種打壓.......
見慣啦...因為美西方準備要沒落. 金融又準備爆炸,,肯定要儘搞.

等12月石油人民幣出來,美國可以準備全面爆炸

我支持上海警察

上海數百甲由而已.....

啲毛毛失蹤哂

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-27 10:57 發表
睇台灣, 共存真係好? 死咁多人唔講就當無事?
政府支持度係“防疫模範生”時高D定疫情創新高時高D?

自欺欺人沒有用的... 
你係咪住喺香港?見你咁驚,其實你呢世以後無乜事都唔好出街或者見人。今日又幾千宗,出街遲早中,時間問題。沒完沒了㗎喇。或者返大陸住會適合你啲。

引用:
原帖由 小黑鋼 於 2022-11-27 11:39 發表

毛毛睇都唔敢回
🤣🤣
滋事份子全球都有,有乜好討論?

看圖作文 總係有人死心不息🤣🤣

乜都網傳,人講就信?

小弟堅決支持國家在中國地區清零政策(不包括香港). 

引用:
原帖由 hh002 於 2022-11-27 11:42 發表
乜都網傳,人講就信?

小弟堅決支持國家在中國地區清零政策(不包括香港). 
香港人遲啲可以練習下同空氣握手,得閒又可以入醫院做透析聯絡感情。

引用:
原帖由 追憶 於 2022-11-27 10:49 發表
新疆自治區烏魯木齊近日發生奪命火災,網傳涉事小區因新冠疫情關係實施封控,致消防車一度無法駛入。事後政府雖澄清傳言不實,但

大集會,反了反了:smi ...
Fake news 無人會信嘅

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-11-27 10:57 發表
睇台灣, 共存真係好? 死咁多人唔講就當無事?
政府支持度係“防疫模範生”時高D定疫情創新高時高D?

自欺欺人沒有用的... 
係大陸in79啫。流感當絕症。三年前個病毒係勁。現在的確似流感。你哋要清感冒O係你哋嘅事。

起來,不願做奴隸的人民

提示: 違規內容已被屏蔽
哎!一個普通感冒就搞到中國咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]